Opiskelijatöihin.fi

Osuma Henkilöstöpalvelut

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 1.6.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
1.6.2022 (tai sopimuksen mukaan)

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
1.6.2022

Työpaikan lähiosoite
Microkatu 1, M-rakennus 70200, Kuopio

Lisätietoja antaa
Jani Huttunen Puh. 050 307 9337

Teknisiä asiantuntijoita vakinaiseen työsuhteeseen

Työtehtävän kuvaus Haemme asiakasyrityksellemme Praecomille teknisiä asiantuntijoita vakituiseen työsuhteeseen. Työpisteen sijaintina on toiveesi mukaan Kuopio tai Hämeenlinna. Työn aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä.

Praecom on ICT-alan kasvuyritys, jonka liiketoimintayksiköt koostuvat kommunikaatioratkaisuista, IT-palveluista, esitysratkaisuista ja digitaalisesta näyttöviestinnästä. Kehitämme asiakkaidemme työ- ja asiakasympäristöjä palveluidemme avulla.

Sinun roolisi:
Tulet työskentelemään Praecom Palvelutuotanto-tiimissä, jossa pääset ratkaisemaan asiakkaidemme arjen haasteita yhdessä muiden teknisten asiantuntijoidemme kanssa. Tiimimme on freesi sekoitus nuoria ja kokeneempia asiantuntijoita. Meidät tunnetaan ripeydestämme, asiantuntijuudestamme ja palvelukyvykkyydestämme asiakkaidemme keskuudessa, joten työlläsi on erittäin suuri merkitys niin asiakkaillemme kuin työnantajallesi. Tulet olemaan myös tiiviissä yhteistyössä Toimitus-tiimimme kanssa, joka huolehtii uusien palveluiden toimittamisesta asiakkaillemme.
Www

https://ohp.fi/positions/tekninen-asiantuntija-praecom/

Jaa ilmoitus