Opiskelijatöihin.fi

HR Mentor Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 5.6.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
5.6.2022

Työpaikan lähiosoite
Puumestarintie 31 82200, Hammaslahti

Lisätietoja antaa
Ville Väänänen, p. 050 323 8432 tai ville.vaananen@hrmentor.fi

Tuotantotyöntekijä

Työtehtävän kuvaus Olemme vuonna 1991 Joensuussa perustettu yritys, joka valmistaa korkealaatuisia kotimaisia MSE-ikkunoita. Kaksipuitteisten puu-alumiini-ikkunoiden valmistuksessa käytämme pitkälle automatisoituja tuotantolinjoja, jotka takaavat laadukkaan ja mittatarkan lopputuotteen. Karelia Ikkunat tuovat asuntoihin valoisuutta, viihtyisyyttä ja energiatehokkuutta.

Yrityksemme on laajentunut paikallisesta yrityksestä valtakunnalliseksi tekijäksi, mutta juuremme ja tuotantomme ovat pysyneet syvällä Joensuussa. Sekä paikallisuus sekä ekologisuus ovat meille tärkeitä arvoja jo materiaalin hankinnasta lähtien.

Nyt on tarjolla vakituisia tuotantotyöntekijän paikkoja Karelia Ikkuna Oy:n Hammaslahden tehtaalle! Tuotantotyöntekijät työskentelevät monipuolisissa ja helposti opittavissa kokoonpanotuotannon tehtävissä.

HUOM! Työtehtäviin annetaan hyvä perehdytys, joten aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä ei ole välttämätöntä.

Karelia Ikkuna Oy on panostanut henkilöstön osaamiseen sekä tehtaiden tuotantolinjojen automatisointiin. Pitkälle automatisoitu tuotanto helpottaa työntekijöiden työtaakkaa ja samalla varmistaa laadukkaiden puisten ikkunapuitteiden valmistuksen sujuvasti ja virheettömästi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työskentely tapahtuu arkisin 3-vuorossa, jossa työvuorot vaihtuvat viikoittain (aamuvuoro klo 6-14, iltavuoro klo 14-22 ja yövuoro klo 22-06).

Työsuhteessa noudetaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta. Voit esittää myös palkkatoiveesi työhakemuksen yhteydessä. Koeajan jälkeen työntekijät pääsevät myös tuotantopalkkion piiriin, joka nostaa tulotasoa.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä Karelia Ikkunalle, niin jätä hakemus pikaisesti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Hakuprosessi: HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen Karelia Ikkuna Oy hoitaa mahdolliset jatkohaastattelut ennen lopullisia työntekijävalintoja. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja arkisin klo 9-15: Ville Väänänen, p. 050 323 8432 tai ville.vaananen@hrmentor.fi

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi
Www

https://ats.talentadore.com/apply/tuotantotyontekija/Zvz65Z

Jaa ilmoitus