Opiskelijatöihin.fi

Outoplan Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.5.2022

Työpaikan lähiosoite
Sähkökierto 1 70900, Toivala

Lisätietoja antaa
Mikko Piiroinen, toimitusjohtaja, puh. 0400 492 940

Mekaniikkasuunnittelija

Työtehtävän kuvaus Outoplan Oy on teknisiä suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita tarjoava insinööritoimisto. Palvelemme ammattitaitoisesti teollisuutta ja julkista sektoria teknisessä suunnittelussa ja asiantuntijapalveluissa esiselvityksistä käyttöönottoon. Edistämme asiakaskuntamme tuotantotekniikan ja tuotteiden jatkuvaa teknistä ja laadullista kehittämistä kilpailukykyiseksi sekä heidän menestystekijöitään tukevaksi. Olemme mukana toteuttamassa projekteja esisuunnittelusta käyttöönottoon sekä ideasta prototyypin toteutukseen.

Haemme kasvavaan tiimiimme MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA Joensuun tai Kuopion toimistoillemme.

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK/DI) sekä muutaman vuoden työkokemusta kone- ja laitesuunnitteluprojekteista ja jonkin 3D-ohjelmiston (Solidworks, Vertex, Catia) hyvää hallintaa.

Työ vaatii tiimityöskentelytaitoja ja omatoimista työskentelyä asiakasrajapinnassa. Ongelmanratkaisukyky ja kehittämishaluinen asenne ovat myös edellytys onnistumiselle työssä. Työssä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme vastuullisen, joustavan ja asiantuntevan työympäristön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työtehtävät ovat monipuolisia, asiakaskuntamme on laaja ja työtehtävissä on mahdollisuus kehittyä. Työskentely on mahdollista toteuttaa osittain etätyönä.

Työpaikka täytetään sopiva hakijan löydyttyä. Hakuaika voimassa 31.5.2022 asti.

Hakemukset palkkatoiveineen ja lisätiedot:
Mikko Piiroinen, toimitusjohtaja, puh. 0400 492 940 / mikko.piiroinen@outoplan.fi
Www

https://www.outoplan.fi/

Jaa ilmoitus