Opiskelijatöihin.fi

Taikatilaus Oy / Academic Work

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
9.6.2022

Työpaikan lähiosoite
Lentäjäntie 3 01530, Vantaa

Lisätietoja antaa
Anni Pikarinen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs03@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15074632

Jr. Back-end Developer

Työtehtävän kuvaus Asiakkaamme Taikatilaus Oy etsii Junior Back-end Developeria työskentelemään monipuoliseen ja kiinnostavaan rooliin ohjelmistokehityksen parissa. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä kasvattamaan osaamistasi back-end kehityksen parissa asiantuntevien kollegoiden tukemana. Sinä voit olla joko urasi alkuvaiheilla tai jo alalla enemmän kokemusta kerryttänyt osaaja, tämä rooli tarjoaa haasteita kaiken tasoisille tekijöille! Tässä roolissa pääset tuottamaan uutta ja rakentamaan tulevaisuutta osana rentoa ja mukavaa tiimiä. Mikäli olet innokas kehittymään, ja koet että tämä voisi olla seuraava askel urallasi, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!


Kuvaus

Junior Back-end Developerina työskentelet senioritason ohjelmistoasiantuntijan tukena erilaisissa työtehtävissä. Tässä roolissa pääset tekemään ohjelmistotuotteen kehittämistyötä, johon saattaa kuulua esimerkiksi virhetilanteiden korjaamista sekä uusien toimintojen suunnittelua ja toteuttamista. Tässä roolissa työstät erilaisia kehityshankkeita ja käyt dialogia myös asiakkaiden kanssa.


Tarjoamme

-Mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi inspiroivan ja kasvavan yrityksen tukemana
-Mahdollisuuden hankkia monipuolista ohjelmointikokemusta mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa
-Joustavan kokoaikaisen työn hybridi / etätyö mahdollisuudella
-Rennon ja mukavan tiimin

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo


Työtehtävä

Toimit senioritason ohjelmistoasiantuntijan tukena erilaisissa työtehtävissä. Työpäiviisi voi sisältyä muun muassa:

-Ohjelmistotuotteen kehittämistyötä
-Virhetilanteiden korjaamista
-Kehityshankkeiden työstämistä
-Asiakastyötä


Etsimällämme henkilöllä on

-Jonkin verran kokemusta Back-end ohjelmoinnista jollakin ohjelmointikielellä
-Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan kokemus Microsoftin ohjelmointityökalujen käyttämisestä. Lisäksi katsomme eduksi alan aiemman työkokemuksen.


Työntekijänä olet

-Sinnikäs ja systemaattinen
-Hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia
-Oma-aloitteinen
-Hyvät vuorovaikutustaidot omaava
-Halukas oppimaan ja kehittymään alalla


Muuta tietoa

-Aloitus: Mahdollisimman pian
-Kesto: 12 kk määräaikainen
-Sijainti: Vantaa (hybridimalli)

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Taikatilaus Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.


Yrityskuvaus

TaikaTilaus on kotimainen monitoimityökalu, pilvipalveluna (SaaS) toimiva ohjelmisto, josta löytyy kaikki terät lehti- ja mediatalojen tarpeisiin. Tarjoamme ohjelmistopalvelua mm. asiakasrekisterin, tilausten, ilmoitusmyynnin ja laskutuksen hallintaan. Ohjelmiston käyttö ei vaadi asiakkaan ympäristöön tehtäviä ohjelmistojen asennuksia. Selain ja nettiyhteys riittävät. Pilvipalvelussa me vastaamme ohjelmiston päivityksestä, tietoturvasta, kotimaisista palvelimista ja asiakastuesta. Olettepa sitten ilmaislehtiä tuottava järjestö tai suuri mediatalo, löytyy meidän linkkarista työkalut juuri teille.

Lue yrityksestä lisää täältä: https://www.taikatilaus.fi/?gclid=EAIaIQobChMI2_rv7azI9wIVFgWiAx1mAwlPEAAYASAAEgL-oPD_BwE

Hae paikkaa täältä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-backend-developer-taikatilaus-oy-vantaa/15074632
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-backend-developer-taikatilaus-oy-vantaa/15074632

Jaa ilmoitus