Opiskelijatöihin.fi

Suomen Punainen Risti, Veripalvelu

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.5.2022

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Terveyspalvelualan TES:n mukaan

Haku päättyy
20.5.2022

Työpaikan lähiosoite
Puijonkatu 23 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Biopankin asiantuntija FT Satu Koskela, puh 0503393418, Paula Korhonen (Aluepäällikkö Itäinen alue) 0503 903492, Mervi Näyhä (Aluepäällikkö Pohjoinen alue) puh 050 5966721

Biopankki-rekrytoija

Työtehtävän kuvaus Lääketieteen, sairaanhoidon, bioalan tai hoitotieteen opiskelija tai ammattilainen, liity auttamisen ketjuun!

Haemme kahta henkilöä biopankki-rekrytoijiksi Veripalvelun Kuopion ja Oulun yksiköihin auttamaan verenluovuttajien biopankkirekrytoinnissa. Työsuhteet ovat määräaikaisia sopimuksen mukaan, korkeintaan 31.12.2022 saakka.

Tehtävä

Verenluovuttajat voivat antaa biopankkisuostumuksen, joka mahdollistaa heidän näytteidensä ja tietojensa käytön biopankkilain mukaisissa tieteellisissä hankkeissa. Biopankki-rekrytoijana autat ja neuvot verenluovuttajia biopankkiin liittyvissä asioissa ja olet osaltasi kehittämässä biopankkitoimintaa. Tehtävässä työskentelet Veripalvelun Oulun tai Kuopion toimipisteessä ja lisäksi verenluovutustilaisuuksissa eri puolilla maakuntia. Tehtävä on määräaikainen tuntityö erikseen sovitusti.

Osaamisesi

Olet lääketieteen, sairaanhoidon, biotieteiden tai hoitotieteiden opiskelija tai ammattilainen. Nautit asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työ vaatii viikoittain matkustamista ja työskentelyä myös iltaisin. Tehtävän hoitamisessa auttaa oman auton käyttömahdollisuus liikuttaessa verenluovutustilaisuuksiin, mutta auto ei ole pakollinen. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Meillä teet merkityksellistä työtä osaavassa lähes 10 hengen biopankkitiimissä ja olet osa sekä verenluovutustoimintaa että Veripalvelun tutkimuksen ja kehityksen osastoa. Olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja mukavan työporukan tuen. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.

Lisätietoja työtehtävästä antaa:

Biopankin asiantuntija FT Satu Koskela, puh 0503393418 satu.koskela@veripalvelu.fi,

Paula Korhonen (Aluepäällikkö Itäinen alue) paula.korhonen@veripalvelu.fi, 0503 903492

Mervi Näyhä (Aluepäällikkö Pohjoinen alue), mervi.nayha@veripalvelu.fi, puh 050 5966721

Lähetä meille hakemuksesi täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 20.5.2022. Kerro hakemuksella haetko ensisijaisesti Kuopion vai Oulun toimipisteelle. Tehtävät voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluita. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.

Veripalvelun tutkimustoiminnan tavoitteena on tuottaa tieteellistä tietoa Veripalvelun toimialueelta. Tutkimusbudjetti on noin 3 miljoonaa € per vuosi, josta huomattava osa on katettu ulkoisella tutkimusrahoituksella. Vuosittain julkaisemme yli 20 tiedejulkaisua ja Veripalvelussa on valmistunut lähes 70 väitöskirjaa. Tutkimustoiminnan fokusalueet ovat verihuoltoketjun vaikuttavuus sekä soluterapian ja kudossiirtojen sopivuuden tutkimus. Tutkimusosastolla toimii myös Veripalvelun biopankki, jossa on verinäytteet ja genomitiedot lähes 50 000 verenluovuttajasta. Veripalvelun solutuotantokeskus valmistaa uusien soluterapioiden valmisteita potilashoitoon.
Www

https://www.veripalvelu.fi/meille-toihin/avoimet-tyopaikat/biopankki-rekrytoija

Jaa ilmoitus