Opiskelijatöihin.fi

Verohallinto

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.5.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
23.8.2022

Palkkaus
Katso tehtävän kuvaus

Haku päättyy
20.5.2022

Työpaikan lähiosoite
Viestikatu 7 A 70600, Kuopio

Lisätietoja antaa
Riikka Heikkinen, puh. 029 513 8990 / Olli-Pekka Hirvonen, puh. 029 513 6891

Asiakasneuvoja

Työtehtävän kuvaus Tule mukaan tekemään merkityksellistä asiakaspalvelutyötä!

Haemme useita asiakasneuvojia mukaan huippujoukkoomme antamaan asiakkaillemme merkityksellisiä ja mieleenpainuvia asiakaspalvelukokemuksia.

Oletko palveluhenkinen, energinen ja innostutko asiakaspalvelutehtävistä? Oletko valmis avaamaan ovia verotuksen ihmeelliseen maailmaan ja oppia lisää?

Verotusyksikön asiakasneuvojan työarjessa kohtaat asiakkaita ja ohjaat heitä verotusasioiden viidakon läpi puhelimessa, sähköissä kanavissa ja verotoimistojen käyntiasiakaspalveluissa. Pääpaino tehtävässä on puhelimessa ja käyntiasiakaspalvelussa.

Työskennellessäsi Verohallinnon asiakaspalvelussa pääset kehittymään asiakaspalvelun ammattilaiseksi ja oppimaan verotuksen perusteet. Energisen työyhteisömme lisäksi tarjoamme sinulle henkilöstöetuja etätyön, liikunnan, kulttuurin, hieronnan, työmatkatuen ja lounaan saralla.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laita hakemuksesi tulemaan ohessa olevan linkin kautta!

Hakijalta odotamme:

• Aitoa halua ja kiinnostusta työskennellä pitkäjänteisesti asiakaspalvelutehtävissä ja reipasta asiakaspalveluasennetta
• Aiempaa kokemusta joko puhelimessa tai kasvokkain tapahtuvasta asiakasneuvontatyöstä
• Tavoitekeskeistä työotetta
• Vastuunottoa oman työajan tehokkaasta käytöstä ja priorisoinnista.
• Hyviä tiedonhaku- ja oppimistaitoja, itseohjautuvuutta ja valmiutta kehittää omaa osaamistaan muuttuvissa asiakaspalvelutehtävissä.
• Hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyjä, jotka välittyvät myös haastavissa asiakaskohtaamisissa ja ruuhkapiikeissä
• Joustavaa asennetta ja valmiutta työskennellä monikanavaisesti kysynnän mukaan ajoittain nopeastikin muuttuvissa palvelutilanteissa.
• Yhteistyökykyä ja aktiivisuutta työyhteisössä sekä panostamista tiimihengen ylläpitämiseen.
• Hyvää englannin kielen taitoa.

Hakijoiden eduksi luetaan sujuva ruotsin kielen taito.

Tehtävän palkkaus määräytyy Verohallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason 5 mukaisesti, Helsingin toimipisteessä vaativuustason 6 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on 2215,16 euroa kuukaudessa, Helsingin toimipisteessä 2338,29 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta (alkuvaiheessa keskimäärin 4%-12% tehtäväkohtaisesta palkanosasta).
Www

https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=28-666-2022

Jaa ilmoitus