Opiskelijatöihin.fi

HR Mentor Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.5.2022

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Leipomoalan TES

Haku päättyy
22.5.2022

Työpaikan lähiosoite
Kellonkärki 8 70460, Kuopio

Lisätietoja antaa
Mervi Okkonen/050 555 9128

Leipomotyöntekijä

Työtehtävän kuvaus Meillä Trubella uskomme, että pulla tai kakku ei ole vain makea herkku. Pulla kuuluu suomalaiseen kulttuuriin. Se on osa arjen nautinnollisia kahvihetkiä sekä osa elämän ikimuistoisia kohokohtia. Tarjoamme maailman maukkaimmat leivostuotteet, jotka on tehty rakkaudella ja runsaudella – aivan kuten mummo ne leipoisi.

Aina hyvän puolella – on kaiken tekemisemme keskiössä, niin myös työyhteisössä. Leivomme yhdessä sydämellisellä asenteella ja tinkimättömällä ammattitaidolla suussasulavat herkut. Olemme olleet jo vuodesta 1913 osa suomalaisten kahvipöytien antia. Liity joukkoomme ja ole osa Truben menestystarinaa.

Pullantuoksuinen työ tarjolla!

Haemme Kuopioon Truben leipomoon leipomotyöntekijöitä ensisijaisesti koneleivontatehtäviin. Työ ei vaadi välttämättä aiempaa alan työkokemusta tai alan koulutusta, sillä työhön annetaan hyvä perehdytys, mutta toki leipurin koulutus katsotaan eduksi.

Innokas, oma-toiminen asenne työntekoa kohtaan, kyky työskennellä tiimissä ja valmius 2-vuorotyöhön riittää jo pitkälle. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä kesätyöpaikka, kesto arviolta elokuulle saakka. Työaika 24-40 h/viikko. Työvuorot sijoittuvat 03-22 välille.

Olemme palkittu ja vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi
Www

https://ats.talentadore.com/apply/leipomotyontekija/ZxXbvZ

Jaa ilmoitus