Opiskelijatöihin.fi

Lujatalo Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.5.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Heinäkuussa 2022

Palkkaus
Määräaikainen, vakinaistamismahdollisuudella

Haku päättyy
22.5.2022

Työpaikan lähiosoite
Maaherrankatu 27 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Jenni Kukkonen, 044 585 2648 / jenni.kukkonen@luja.fi

Palkanlaskija, Kuopio

Työtehtävän kuvaus Etsimme sinua,

PALKANLASKIJA

vahvistamaan liiketoiminnan tukeen kuuluvaa HR-yksikköämme!

Tärkeimmät työtehtäväsi koostuvat palkanlaskennan erinäisistä tehtävistä, joihin sisältyvät varsinaisen palkkaprosessin lisäksi työehtosopimusten ja työlainsäädännön tulkitseminen ja neuvonta, erilaisten ilmoitusten ja hakemusten tekeminen, raportointi sekä asiakaspalveluhenkisenä tukifunktiona toimiminen. Päivittäisessä käytössä meillä on Mepco HR- ja palkkajärjestelmä.

Tuleva työpisteesi sijaitsee Kuopiossa, mutta sovellamme työssämme etä- ja läsnätyön yhdistävää hybridimallia. Perehdytyksesi työtehtäviin suoritetaan lähityönä. Tulevat lähimmät työkaverisi ovat palkkatiimi ja sen kahdeksan kollegaa, jonka lisäksi kuulut Lujatalo Oy:n laajempaan HR-yksikköön. HR-yksikössä työskentelee 18 kehitysmyönteistä ja innostavaa työkaveria ympäri Suomen, mm. työturvallisuuden, työhyvinvoinnin ja henkilöstön kehittämistehtävien parissa.

Tarjoamamme tehtävä on määräaikainen vuoden 2022 loppuun saakka, mutta tehtävän jatko- ja vakinaistamismahdollisuudet selviävät meille loppuvuoden aikana. Kerromme suorittamissamme haastatteluissa tarkemmin, mitkä seikat vaikuttavat vakinaistamismahdollisuuksiimme. Työt alkavat mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään heinäkuun 2022 alussa, jotta voimme taata sinulle laadukkaan perehdytyksen uuteen työtehtävääsi.

Tehtävässä menestyt jos olet tarkka, omaat päämäärätietoisen työskentelytavan sekä uskallat ennen kaikkea olla oma itsesi. Toivomme sinulta positiivista ja työhön tarttuvaa asennetta, numerotarkkuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet mahdollisesti vastavalmistunut korkeakoulusta, esim. tradenomi taloushallinnollisella suuntautumisella, tai jo työelämässä vastaavanlaisissa tehtävissä muutaman vuoden kokemusta kerryttänyt ammattilainen. Emme odota sinulta vuosien osaamista kaikista palkanlaskennan prosesseista, mutta eduksi laskemme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä TES- ja työlainsäädännön tuntemisen. Muu tehtävän kannalta hyödyllinen osaaminen on mm. Mepco-järjestelmätuntemus.

Lujatalossa pääset mukaan mielenkiintoisessa vaiheessa olevaa palkanlaskentatoimintojen digitaalista murrosta, jossa opittavaa riittää varmasti meillä kaikilla. Mutta yhdessä sekin tehdään, tiiminä, kuten ydinliiketoimintamme rakentaminenkin.

Menestyäksesi palkanlaskijana toivomme sinulta:

Tehtävän kannalta relevanttia tutkintoa, esim. korkeakoulututkinto taloushallinnon, rahoituksen tai laskentatoimen suuntautumisella
Asiakaspalveluhenkisyyttä ja motivoivaa tapaa kohdata ihmisiä
Hyvää paineensietokykyä ja täsmällisyyttä
Laskemme eduksi aiemman kokemuksen palkanlaskennan prosesseista, TES- ja työlainsäädännön tulkinnasta, sekä Mepco HR- ja palkkajärjestelmästä
Lujatalossa uskomme osallistavaan johtamiseen ja ihmisiin. Tarjoamme sinulle nykyaikaisen, digitaalisen toimintaympäristön ja sitoudumme siihen, että meillä sinua odottaa erityisesti työturvallisuutta huomioiva tehtäväkenttä jossa oma-aloitteisuutesi ja kehittämismyönteisyytesi palkitaan hyvillä henkilöstöeduilla ja vahvalla yhdessä tekemisen meiningillä. Ketterässä kotimaisessa yrityksessämme sinulla on jokapäiväisessä työssäsi käytettävissä palkkatiimin sekä HR-yksikön tuki.

Jos työpaikkailmotuksemme luettuasi koit, että etsimme juuri sinua, niin toivomme sinun hakevan tehtävää viimeistään sunnuntaina 22.5.2022 - olemme tehneet hakemisen helpoksi sinulle. Tutustumme meille saapuneisiin hakemuksiin ja pyrimme sopimaan tapaamisia jo hakuaikana.

Haluatko kuulla lisää Lujatalosta, tehtävästä tai työyhteisöstämme? Kysymyksiisi vastaa palkkatiimin esimies Jenni Kukkonen, +358 44 585 2648 / jenni.kukkonen@luja.fi. Jennin tavoitat parhaiten to 5.5., to 12.5. sekä to 19.5. klo 12-13.30.

Lujatalo kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys toimii valtakunnallisesti yli 900 ammattilaisen voimin. Lujatalo on asunto- ja toimitilarakentaja, jolla on myös kattavat palvelut hanke- ja kiinteistökehittämisen osalta sekä vahva kokemus elinkaarihankkeista. Yritys on myös edelläkävijä digitaalisen rakentamisen menetelmien hyödyntämisessä.
Www

https://ats.talentadore.com/apply/palkanlaskija-kuopio/mXB5yZ

Jaa ilmoitus