Opiskelijatöihin.fi

FinVector Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.5.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
heti / sopimuksen mukaan

Palkkaus
Kemianalan toimihenkilö TES

Haku päättyy
22.5.2022

Työpaikan lähiosoite
Microkatu 1 70210, Kuopio

Lisätietoja antaa
Heikki Tulokas 044 430 4788 tai muissa asioissa Toni Kolkka 040 867 6082

Analyysilaitteiden ylläpitäjä / Huoltoasentaja

Työtehtävän kuvaus Etsimme huoltoasentajia ja analyysilaitteiden ylläpitäjää lääketehtaamme kunnossapitoon!

Etsimme työntekijöitä osaamistaustasta riippuen eri Engineerin-osastomme tiimeihin, kuten esimerkiksi kunnossapidon puolelle Maintenance Facility & Utility sekä Maintenance & Calibration ja analyysilaitteiden tiimiin.

Osana tiimiämme olet mukana päivittäisessä toiminnassa turvaamassa puhdastilatuotannon ja laadunvalvonnan prosessien toimivuutta yhteistyössä muiden osastojen kanssa. Tiimistä ja osaamisestasi riippuen tehtäviisi voi kuulua esim. tuotantolaitteiden, analyysilaitteiden tai hyödykkeiden ja järjestelmien ennakkohuolto- ja kunnossapitotehtävät käytettävyyden varmistamiseksi. Tämän lisäksi teet tehtäviisi liittyvien toimenpiteiden raportointia järjestelmiin ja osallistut dokumentointiin.

Aiempi kokemus kalibroinneista ja lääketeollisuudesta on plussaa mutta perehdytämme ja koulutamme työtehtävät, joten tärkeintä on että sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta.

Analyysi- ja laboratoriolaitteiden tuntemus luetaan eduksesi analyysilaitteiden tiimin tehtävissä, jossa koulutuksena sinulla voi olla laborantti tai muu vastaava laboratorioalan koulutus. Voit myös olla teknisen koulutusalan suorittanut, jolla mielenkiintoa analytiikan laitteisiin. Muutoin Engineerin osastollemme työllistyäksesi sinulla tulee olla soveltuva tekninen koulutus, esim. sähkö-automaatioasentaja tai kunnossapitoasentaja.

Tehtävässä tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Tartut uusiin haasteisiin ennakkoluulottomasti ja tekninen ongelmanratkaisu motivoi sinua. Tehtävä edellyttää kommunikointia sekä työn dokumentointia englannin kielellä.

Työsuhteesi on vakituinen ja toivoisimme sen alkavan mahdollisimman pian. Meillä pääset työskentelemään kansainvälisen konsernin monipuolisissa tehtävissä mukavan työporukan kanssa. Lähetä hakemuksesi 22.5. mennessä oheisen hakulinkin kautta. Haethan pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja meillä on valmius edetä haastatteluihin heti sopivan ehdokkaan ilmaantuessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratorioanalytiikan osalta Heikki Tulokas 044 430 4788 tai muissa asioissa Toni Kolkka 040 867 6082 arkisin klo 9-15 välillä.
Www

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?486cfa98&lang=en-US

Jaa ilmoitus