Opiskelijatöihin.fi

Siklatilat Oy / Academic Work

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Aloitus: Mahdollisimman pian, viimeistään 6.6.2022

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
1.6.2022

Työpaikan lähiosoite
Helsinki 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Maria Dmitrienko / krs02@academicwork.fi

Työmaainsinööri, Siklatilat Oy, Helsinki

Työtehtävän kuvaus Tarjolla työpaikka, jossa pääset kehittämään projektinhallintataitojasi edelleen ja kasvamaan rakennusalan ammattilaiseksi. Etsimme asiakkaallemme Siklatilat Oy:lle työmaainsinööriä työskentelemään työnjohdon tukena. Tässä roolissa työskentelet vastaavan oikeana kätenä ja toimit tiiviissä yhteistyössä myös muiden työmaan tahojen kanssa. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta. Mikäli sinulla on näkemystä ja kokemusta rakennustyömaiden hallinnollisista tehtävistä, hyvät vuorovaikutustaidot sekä rohkeasti toimeen tarttuva asenne, lue alta lisää ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus
Työmaainsinöörinä työnkuvasi tulee pitämään sisällään erilaisia työmaan hallinnollisia tehtäviä dokumenttien sekä pöytäkirjojen laadintannasta jakeluun, hankintojen kilpailuttamiseen sekä työnjohdollisten asioiden selvittelyyn. Koska toimit "linkkinä" eri tahojen kesken, toivomme sinulta hyviä suullisia ja kirjallisia kommunikointitaitoja sekä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi toivomme sinulta relevanttia koulutusta sekä tehtävään sopivaa työkokemusta. Tehtäväkenttäsi on laaja ja pääsetkin oppimaan paljon uutta ja näkemään työmaan arkea laajana kokonaisuutena. Työpäiväsi alkavat klo7 aamulla ja päättyvät klo15.30. Ensimmäinen työmaa toimeksiantosi aikana sijaitsee Helsingissä, mutta seuraava työmaa voi olla toisaalla pääkaupunkiseudun alueella.

Tarjoamme
- Monipuolisen roolin ja kannustavan tiimin tuen
- Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
- Itsenäisen ja vastuullisen roolin
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävä
- Kommunikointi työnjohtajien sekä muiden sidosryhmien kanssa
- Työnjohdollisten asioiden selvittely
- Laadunhallinnallinen dokumentointi
- Työmaalla kiertäminen ja esim. rakenteiden dokumentointi projektipankkiin
- Rutiininomaisten hankintojen tekeminen
- Tarjousmateriaalien ja tarjouspyyntöjen lähettäminen toimittajille
- Mahdollisten toimittajien seulonta, vertailu ja esittely vastaavalle hankkijalle

Etsimällämme henkilöllä on
- Tehtävään soveltuva koulutus, esim. rakennusinsinööri tai -mestari
- 1-2 vuotta soveltuvaa työkokemusta
- Hyvä näkemys ja ymmärrys rakennustyömaiden rutiineista ja tuotantoa ohjaavista toiminnoista
- Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kieli
- Hyvät vuorovaikutustaidot
- Ajantasaiset IT-taidot

Työntekijänä olet
- Yhteistyökykyinen
- Sinnikäs
- Huolellinen

Muuta tietoa
- Aloitus: Mahdollisimman pian, viimeistään 6.6.2022
- Kesto: 12 kk, jonka jälkeen jatko mahdollinen
- Sijainti: Helsinki (ja Pääkaupunkiseutu)
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siklatilat Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Siklatilat Oy kuuluu Sikla-konserniin. Sikla on vuonna 2007 perustettu rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni. Tarinamme alkoi yksittäisen talonrakennuskeikan kylkiäisinä, kun perustajamme Janne Nieminen ja Antti Sikala päättivät kyseisen työtilauksen myötä perustaa omakotitaloja rakentavan yrityksen. Yritys perustetiin, ja pientaloja rakentaen kuluikin useita vuosia henkilökunnan ja työmaiden määrän kasvaessa hiljalleen. Vuonna 2014 Siklan palvelupakettiin lisättiin yrityskaupan myötä suuret tilakohteet, ja vuonna 2020 yksittäisten omakotitalojen rakentaminen poistui kokonaan palveluvalikoimastamme. Nykyään Sikla-konserni keskittyy yhtiömuotoisten kotien rakentamiseen sekä koulujen, hoiva- ja päiväkotien sekä toimitilojen toteuttamiseen ympäri Suomea. Pääkonttorimme sijaitsee Oulun läheisyydessä Tupoksessa ja omat elementtitehtaamme sijaitsevat Limingassa ja Siikalatvalla. Toimipisteitä meillä on lisäksi Tampereella ja Vantaalla.

Sikla-konserni työllistää suoraan noin 150 henkilöä ja välillisesti työllistämisvaikutuksemme ulottuu satoihin työntekijöihin. Sikla tunnetaan luotettavana kumppanina, jonka vahvuutena on sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö läpi koko ketjun suunnittelusta tuotantoon.

Toimintamme keskiössä on tilan käyttäjä. Konserni on linjannut strategiassaan parempien käyttäjäkokemusten tuottamisen koko konsernin missioksi.
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tyomaainsinoori-siklatilat-oy-helsinki/15074127

Jaa ilmoitus