Opiskelijatöihin.fi

Oikotie Työpaikat (Schibsted) / Academic Work

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
28.5.2022

Työpaikan lähiosoite
Keskuskatu 1 B 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Academic Work, krs02@academicwork.fi

Customer Success Specialist, osa-aikainen 22.5h/vk, Oikotie Työpaikat (Schibsted), Helsinki

Työtehtävän kuvaus Etsimme asiakkaallemme Schibstedille osa-aikaista (22.5h/vk) Customer Success Specialistia työskentelemään Oikotie Työpaikkojen rekrytointi- ja työnantajakuvatuotteiden parissa. Tehtävässä autat rekrytoijia löytämään parhaat osaajat hyödyntäen Oikotien työpaikkailmoituksia ja sopivia lisänäkyvyystuotteita - pääset siis kehittymään dataohjautuvan rekrytoinnin sekä työnhakijoiden tavoittamisen ammattilaiseksi! Sinulla on intoa ja paloa myynnilliseen markkinointitehtävään asiakasrajapinnassa, ja haluat päästä näyttämään kyntesi kansainvälisessä yrityksessä. Tehtävä sopii erinomaisesti myös uransa alkupäässä olevalle osaajalle! Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme sopivien hakijoiden kanssa nopeasti.


Kuvaus

Tehtävässä työskentelet uudessa Customer Success -tiimissä Oikotie Työpaikkojen parissa Schibstedillä, ja olet avainasemassa varmistamassa asiakkaiden onnistuneita rekrytointeja. Tiimi rakentuu alussa Customer Success Specialisteista sekä tiiminvetäjästä, mutta työskentelet tiiviissä yhteistyössä myös myynti- sekä markkinointitiimien kanssa alusta alkaen. Tehtävässä kontaktoit olemassa olevia Oikotie Työpaikkojen asiakkaita ja kartoitat heidän tarpeitaan sekä tarjoat lisänäkyvyystuotteita heidän rekrytointi-ilmoituksilleen. Teet työtäsi pääsääntöisesti sähköpostitse ja puhelimitse hybridimallilla tavanomaiseen toimistoaikaan, mutta joustavin työajoin. Onnistuneen puhelun ja syntyneen tilauksen jälkeen huolehdit myös kampanjan suunnittelusta yhteistyössä asiakkaan kanssa, sen julkaisemisesta eri kanaviin (mm. Oikotien omat kanavat, sosiaalinen media, Google Display) sekä raportoinnista kampanjan päättymisen jälkeen.

Koska tiimi on uusi, sinulla on mahdollisuus olla mukana muovaamassa toimintatapoja ja vaikuttamassa tiimin menestykseen antaen palautetta ja tuottaen kehitysideoita. Olet rohkea, palveluhenkinen, sinnikäs tyyppi ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, asiakaskeskeinen työote sekä aito halu menestyä tehtävässä. Sinut perehdytetään tehtävään hyvin ja pääset kehittymään alan ammattilaiseksi kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä!


Tarjoamme

- Arvokasta työkokemusta urallesi
- Mahdollisuus olla osana aivan uutta strategisesti tärkeää tiimiä
- Dataohjautuvan rekrytoinnin sekä työnhakijoiden tavoittamisen ammattilaiseksi kehittyminen
- Työskentely hybridimallilla
- Modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää tästä.


Työtehtävä

- Oikotie Työpaikkojen asiakkaiden kontaktointi
- Lisänäkyvyyden tarjoaminen asiakkaille
- Näkyvyyskampanjoiden toteuttaminen
- Tulosten raportointi
- Tiimityö


Etsimällämme henkilöllä on

- Tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai viestintä), tai olet opintojesi loppumetreillä
- Kiinnostusta sekä ymmärrystä sisältömarkkinoinnista, digimarkkinoinnista sekä maksullisesta mainonnasta (erityisesti Facebook, Instagram, Google Display, Oikotie)
- Kiinnostusta sekä ymmärrystä myynnistä sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta
- Tekstiosaamista; luova mutta tehokas ote kirjoittamiseen
- Ajantasaiset IT-taidot
- Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito
- Hyvä englannin kielen taito
- Kokemus vastaavista tehtävistä myynnin, markkinoinnin sekä asiakasrajapinnan parissa katsotaan eduksi, samoin kuin visuaalinen/graafinen osaaminen sekä ruotsin kielen taito.

Arvostamme hakemuksesi liitteenä motivaatiokirjettä, sekä mahdollisia näytteitä sisältömarkkinointiosaamisestasi erityisesti tekstin osalta.


Työntekijänä olet

- Rohkea
- Palveluhenkinen
- Sinnikäs
- Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa

Aloitus: mahdollisimman pian
Kesto: 12 kk
Sijainti: Helsinki
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Schibstedin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.


Yrityskuvaus

Lue lisää Schibstedistä yrityksen kotisivuilta: https://schibstedfinland.jobylon.com/


Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Maria Dmitrienko tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs02@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15073991
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/customer-success-specialist-osaaikainen-225hvk-oikotie-tyopaikat-schibsted-helsinki/15073991

Jaa ilmoitus