Opiskelijatöihin.fi

Kulman Terapiat Oy

Työn luonne
Yrittäjyys

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
1.5.2022

Palkkaus

Haku päättyy
31.12.2022

Työpaikan lähiosoite
Mannilantie 6 04400, Järvenpää

Lisätietoja antaa
Asko Rantanen, 050-3800930

Yrittäjyys

Työtehtävän kuvaus Kulman Terapiat Oy on asiakasläheinen, laadukkaita ja monipuolisia hyvinvointipalveluita tarjoava ammattilainen.

Nyt tarjolla on hieno tilaisuus yrittäjyyteen vastuullisesti rakennetun yritystoiminnan jatkajana, sillä Kulman Terapiat Oy etsii nyt uutta yrittäjää tai yrittäjätiimiä.

Jos olet asiakaspalveluhenkinen kauneudenhoito-, terveys- tai hyvinvointialan ammattilainen tai vasta alan ammattiin valmistuva yrittäjähenkinen osaaja, tämä tilaisuus on kuin luotu sinulle. Moneen toimintaan muokattavissa oleva kokonaisuus sopii erinomaisesti myös isommalle tiimille.

Kulman Terapiat toimintaa, asiakaskuntaa, palvelutarjontaa ja brändiä on rakennettu määrätietoisesti viiden toimintavuoden aikana. Vakiintunut asiakaskunta, ammattimaisesti toteutettu brändidesign, tunnettuus paikkakunnalla sekä hyvä, uusittu liiketila tarjoavat valmiin puitteet yritystoiminnan jatkajalle. Yritys myydään yrittäjien elämäntilanteen muutosten takia.

Yrityksen toimintaa on mahdollista jatkaa saumattomasti ja kehittää sitä edelleen monipuolisesti. Yrityksen toimintaan, asiakkuuksien hallintaan ja ajanvarauksiin liittyvät järjestelmät ja työkalut ovat valmiina ja aineettomat omistukset (esim. yrityksen nettisivut, ajanvarausjärjestelmä, liikkeen nimi, asiakassuhteet ja asiakasrekisteri) siirtyvät kaupassa. Yrityksen asema markkinoilla on vakiintunut ja omistajatiimi on hoitanut täsmällisesti kaikki yritystoiminnan velvoitteet sekä vastuut. Huomioitavaa: kauneuden ja hyvinvointipalveluiden tuottajilta ei vaadita terveysalan lupia, mutta fysioterapiatoiminnan osalta jatkajan tulee hoitaa luvat ja ilmoitukset aluehallintoviranomaisten suuntaan kuntoon ennen kuin he voivat aloittaa toiminnan.

Asiakaskunta muodostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista. Toiminnan kasvupotentiaalia löytyy sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Järvenpää on tällä hetkellä voimakkaasti kasvava kaupunki. Myös tuotemyynnin laajentaminen on mahdollista. Palveluita on markkinoitu aktiivisesti mm. alueen yrityksille, yhdistyksille ja seuroille.

Nykyinen liiketila on vuokrattu ja toimintaa on mahdollista jatkaa samassa vuokratilassa. Tulevalla yrittäjällä on mahdollisuus neuvotella myös yrityksen liiketilan ostamisesta.

Hienokuntoinen liiketila aivan Järvenpään keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Juna-asemalle on matkaa vain noin 800 m. Liikehuoneiston tilat remontoitu täydellisesti 2017 (ei ikkunoita), hoitohuoneita on kolme ja varaus neljännelle. Tilat on terveystarkastettu ja oma ilmastointikone (vallox) pitää huolen ilmanlaadusta. Tiloja on helppo muokata oman käyttötarkoituksen mukaiseksi ja isot ikkunat tielle päin antaa mahdollisuuden hyvälle näkyvyydelle. Taloyhtiöön on tehty viime vuosina paljon isoja remontteja mm. linjasaneeraus, eikä isoja remontteja ole näköpiirissä lähivuosina.

Kiinnostuitko tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta?

Suhtaudumme avoimesti keskusteluun erilaisista ratkaisuista. Ota rohkeasti yhteyttä!
Www

https://www.kulmanterapiat.fi/

Jaa ilmoitus