Opiskelijatöihin.fi

Rudus Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.5.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
mahd pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
16.5.2022

Työpaikan lähiosoite
Mansikkaraitti 13 77600, Suonenjoki

Lisätietoja antaa
Tommi Räsänen 020 447 4648

Työnjohtaja Suonenjoen porrastehtaalle

Työtehtävän kuvaus Työnjohtaja Suonenjoen porrastehtaalle

Etsimme työnjohtajaa monipuolisiin tuotannon työnjohtotehtäviin Suonenjoen elementtitehtaallemme. Tehtävässä toimit osana työnjohtotiimiä ja esihenkilönä hallin työntekijöille. Tehtävä on vakituinen ja tarkempi tehtävänkuva muotoutuu osaamisen ja kokonaisuuden perusteella. Suonenjoen tehtaalla valmistetaan erilaisia mosaiikkibetoni-, luonnonkivi- tai betonipintaisia porraselementtejä ja porrasaskelmia.

Ketä etsimme?

Meille tärkeintä on löytää henkilö, joka sopii meidän työyhteisöön ja jakaa samat perus periaatteet henkilöstön johtamisessa. Meille työturvallisuus on kaiken tekemisen perusta, joten toivomme myös sinulta tuumaamista ennen törmäämistä. Rudus putsasi 2021 Betoniteollisuuden työturvallisuuskilpailussa kaikki sarjavoitot kotiin. Ruduksella tehdään tiimeissä hommia ja jeesataan tarvittaessa kaveria, joten esihenkilönä ymmärrät luonnollisesti tiimihengen ja yhteenkuuluvuuden vahvistamisen tärkeyden. Työnjohtajana vastaat myös tuotannon johtamisesta, joten tehtävässä auttaa perusymmärrys ja kokemus betonituotteiden parista. Rakennusalan koulutus toimii myös hyvänä perustana tehtävässä onnistumiseen.

Tarjoamme sinulle:

Mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit
Kilpailukykyiset edut mm. liikuntaetu, työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, Rudusmajan lomahuoneistot Saariselällä, työsuhdepyörän käytön hyödyntäminen
Vastuullisen työpaikan, jossa panostetaan mm. työturvallisuuteen ja ympäristöasioihin
Kiinnostuitko?

Meillä on hyvä yhteishenki ja jokaisen työ on merkityksellistä. Hae mukaan, viimeinen hakupäivä on 16.5.2022. Lisätietoa tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Tommi Räsänen 020 447 4648 tai tommi.rasanen@rudus.fi.
Www

https://rudus.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=217

Jaa ilmoitus