Opiskelijatöihin.fi

Debomix Oy

Työn luonne
Opinnäytetyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Heti kun tekijä löytyy

Palkkaus

Haku päättyy
1.6.2022

Työpaikan lähiosoite
Ponssentie 32 74200, Vieremä

Lisätietoja antaa
Jari Lipponen, 044785828

Valmistavan teollisuuden yrityksen tarjouslaskennan ja toiminnanohjauksen yhteensovittaminen

Työtehtävän kuvaus Työn tekeminen onnistuu etätoteutuksena!

Tehtävänä on tutkia ja toteuttaa Excel-pohjaisen tarjouslaskennan yhdistämistä Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmään siten, että Lemonsoftiin saadaan ajettua tarjouslaskennassa määritetyt, halutut tiedot Excelistä automaattisesti.
Työn tuloksekas toteuttaminen edellyttää Excel -järjestelmän perusteiden tuntemista, ja yrityksen toiminnanohjausjärjestelmään ja tarjouslaskentaan tutustumista. Työssä on eduksi, mikäli toteuttajalla on ymmärrystä koneistavan alihankintayrityksen toimintatavoista. Työn teknisen osuuden toteuttamiseksi on saatavilla tukea konsernin IT-tuesta. Yritykseltä löytyy myös valmis tarjouslaskenta pohja, jota lopullisessa ratkaisussa tulee hyödyntää soveltuvin osin.
Työn tärkeimpänä tavoitteena on saavuttaa luotettava, yksinkertainen ja täsmällinen tarjouslaskuri, josta tiedot saadaan siirrettyä toiminnanohjausjärjestelmään ilman ylimääräistä manuaalista työtä.
Työn toteutus pitää sisällään myös uutta ratkaisua koskevan ohjeistuksen laadinnan, jotta laskurin käyttöönotto on yritykselle mahdollisimman sujuvaa.
Työ voidaan jakaa pienempiin osiin, esimerkiksi selvitys-, ja toteutusosiot omaksi kokonaisuudeksi ja ohjeiden laatiminen omaksi kokonaisuudeksi. Työ soveltuu mainiosti lopputyöksi konetekniikan, sekä tietotekniikan opiskelijoille.

Www

https://rdgroup.fi/

Jaa ilmoitus