Opiskelijatöihin.fi

Stella Kotipalvelut Oy

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
TES, sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.5.2022

Työpaikan lähiosoite
Teollisuuskatu 1 70620, Kuopio

Lisätietoja antaa
Konsta Partanen, puh. 040-7263501

Hoitaja kotihoitoon

Työtehtävän kuvaus HAEMME NYT LÄHIHOITAJIA, SAIRAANHOITAJIA, TERVEYDENHOITAJIA SEKÄ ALAN OPISKELIJOITA KUOPION SEUDUN KOTIHOITOON

Haluatko työskennellä kiireettömässä ilmapiirissä asiakasta kunnioittaen? Toivotko, että saat työn yhdistettyä mahdollisimman joustavasti elämääsi?

Haemme Kuopion seudun kotihoitoon uusia hoitajia vastaamaan asiakasmäärien lisääntymisen tuomaan tarpeeseen. Tarvetta on sekä koko- ja osa-aikaisille hoitajille että keikkalaisille. Stella kotipalvelut Oy ja 9Lives Oy yhdistivät voimansa ja ovat nyt Suomen suurin yksityisiä liikkuvia terveys- ja sosiaalipalveluja tarjoava yritys.

Millaista työ meillä on?
Asiakkaamme asuvat Kuopion seudulla. Työvuorot alkavat ja päättyvät Kuopion toimistolle, Teollisuuskadulle. Työpäivien pääpaino on kunkin asiakkaan henkilökohtaisesta huolenpidosta ja hyvinvoinnista huolehtiminen. Meille on tärkeää, että hoitajillamme on aikaa kohdata asiakkaat. Kiireisempiä päiviä tulee toki vastaan, mutta vahva tahtotilamme on auttaa asiakkaitamme kiireettömästi heidän arjessaan.

Työssä tarvitaan
• Sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja
• Tartuntatautilain 48 § ja 48 a § rokotussuojaa
• B-ajokorttia ja ajotaitoa
• Suomen kielen taitoa

Lisäksi arvostamme
• Hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua kohdata asiakkaat yksilöinä
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• Täsmällisyyttä ja luotettavuutta
• Kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä
• Kuntouttavaa työotetta

Mitä me tarjoamme?
Meillä viihdytään töissä ja olemme saaneet kiitosta työntekijöiltämme erityisesti joustavista työvuoroista. Työssä viihtymistä lisää myös saatu tuki reilulta ja huumorintajuiselta tiimiltäsi. 9Livesin ja Stellan vahva tahtotila on olla Suomen paras kotiin vietävän hoidon työnantaja ja teemme sen eteen töitä joka päivä.

Meillä sinun on mahdollista kouluttautua työn ohessa sekä voit suorittaa lääkehoitoluvat. Palkka pohjautuu yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen sekä työn vastuualueen mukaan. Vastuun lisääntyessä palkkaa voidaan tarkistaa uusiksi.

Heräsikö mielenkiintosi? Tartu tilaisuuteen ja tule kanssamme tekemään merkityksellistä työtä. Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian ja olemme sinuun yhteydessä! Lisätietoja tehtävästä antaa Konsta Partanen, p. 040-7263501 tai konsta.partanen@stella.fi
Www

https://tyopaikat.9lives.fi/jobs/859669-hoitaja-kotihoitoon

Jaa ilmoitus