Opiskelijatöihin.fi

Lahti Precision

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
15.3.2922

Työpaikan lähiosoite
Mestarinkatu 2, 15800 Lahti 15800, Lahti

Lisätietoja antaa
Tittamari Bilund (+358 50 551 3395, tittamari.bilund@atalent.fi)

Lahti Precision: Tekninen alihankintaostaja

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: : Mestarinkatu 2, 15800 Lahti
Haku-DL: 15.3.2022

Lahti Precision etsii tarkkaa ja toimeentarttuvaa Teknistä Alihankintaostajaa täydentämään kolmen hengen hankintatiimiä Lahdessa sijaitsevalle toimistolleen.

Teknisenä alihankintaostajana vastaat hitsattujen ja koneistettujen teräsrakenneosien hankinnasta ja toimitusprosessien laadun sekä sujuvuuden varmistamisesta. Monipuolinen työnkuva pitää sisällään mm. tarjousten pyytämistä, hankintaehtojen ja tarjousten arviointia sekä tilausten kirjaamista toiminnanohjausjärjestelmä ERP:n kautta. Pääset myös kartoittamaan ja etsimään uusia toimittajia, sekä kehittämään toimittajayhteistyötä sekä sisäisiä alihankintaprosesseja.

Teknisenä alihankintaostajana työskentelet tiiviissä yhteistyössä toimittajiemme kanssa, ja huolehdit, että toimitusprosessit sujuvat laadukkaasti ja saumattomasti. Tehtävässä toimit siltana eri yksiköiden välillä ja tulet tutuksi koko organisaation kanssa, jonka vuoksi toivomme sinun omaavan rohkeaa ja oma-aloitteista asennetta. Lahti Precisionin alihankintatoimittajat sijaitsevat Suomen lisäksi mm. Baltiassa, joten toivomme sinulta myös löytyvän matkustusvalmiutta ajoittain tapahtuvan toimituksenvalvonnan toteuttamiseksi. Ajokortti on työnkuvan kannalta oleellinen.

Sinulta odotamme:
- Teknistä ymmärrystä ja osaamista, etenkin konepiirrustusten ja teknisen dokumentaation osalta; Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis paketti, vaan arvostamme myös motivaatiota ja innostusta oppia uutta
- Toimeen tarttuvaa ja rohkeaa asennetta, sekä tarkkaa ja järjestelmällistä työskentelyotetta
- Hyviä MS Office -taitoja
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- Ajokorttia ja ajoittaista matkustusvalmiutta

Lisäksi katsomme eduksi:
- Työkokemuksen valmistus- tai alihankintapuolen työtehtävistä
- Relevantin koulutaustan
- ERP-osaamisen

Tarjoamme sinulle:
- Paikan alan johtavassa ja punnitusalaa uudistavassa yrityksessä, jossa pääset työskentelemään monipuolisten asiakkuuksien parissa
- Mielenkiintoisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää alihankintaosaamistasi työhönsä sitoutuneen tiimin tukemana
- Kehitysmyönteisen ilmapiirin ja aidot vaikuttamisen mahdollisuudet
- Työsuhde-etuja, kuten Smartumin liikuntasetelit, kerhotoimintaa sekä kattavat työterveyspalvelut

Mikäli koet olevasi oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 15.3. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/119492/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomaathan ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Lahti Precisionin työntekijäksi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (puh. +358 50 551 3395, tittamari.bilund[at]atalent.fi).

Lahti Precision on punnituksen, materiaalien käsittelyn ja varastoinnin asiantuntijayritys. Strategisena tavoitteenamme on merkittävä kasvu punnitustoimialan digitaalisissa palveluissa sekä jäte- ja kiertotaloustoimialalla. Palvelukokonaisuutemme tehostaa asiakkaan liiketoimintaa ja tuo merkittäviä hyötyjä myös asiakkaiden asiakkaille ja kumppaneille. Toimintatapamme säästää energiaa ja luonnonvaroja. Arvomme perustuvat vastuullisuuteen, toistemme arvostamiseen, kestävään kannattavuuteen ja asiakkaidemme menestyksen tukemiseen.

Kaikkea toimintaamme sävyttää innostus ja vahva tekemisen meininki. Liiketoimintamme on kansainvälistä ja yhtiössä työskentelee osaava joukko ammattilaisia. Olemme vahva toimija kotimaassa, mutta merkittävä osa myynnistämme tulee kansainvälisestä kaupasta. Laitteitamme ja palveluitamme on käytössä maailmanlaajuisesti. Lue lisää yrityksestä täällä: https://lahtiprecision.com/.
Www

https://atalent.fi/open-position/lahti-precision-tekninen-alihankintaostaja-119492

Jaa ilmoitus