Opiskelijatöihin.fi

Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
13.5.2022

Palkkaus
Kesätyöstä saa palkan leirien määrän mukaan sekä päiväpalkkiot suunnittelu- ja lopetteluviikonlopuilta.

Haku päättyy
7.8.2022

Työpaikan lähiosoite
Yli-Rantalantie 39 34180, Ylöjärvi

Lisätietoja antaa
Toiminnanjohtaja, kesaleiriyhdistys@gmail.com

Leiriohjaaja Kurun kesäleirin leirikeskukseen kesäkausi 2022

Työtehtävän kuvaus HAEMME LEIRIOHJAAJIA KURUN KESÄLEIREILLE KESÄKSI 2022
Hae mukaan pieneen, ammattitaitoiseen, kannustavaan ja motivoituneeseen työporukkaan tekemään leiriläisille paras Kurukesä 2022!


TYÖNKUVAUS
Leiriohjaajien työ on luoda tiiminsä kanssa leiriläisille turvallinen ja kokemusrikas leiriviikko. Leiriohjaajan työtehtävät ovat hyvin monipuolisia: hän suunnittelee ja toteuttaa leiriohjelmaa, toimii pienen leiriläisjoukon omana telttaohjaajana sekä Särkänniemireissulla laitekaverina, hoitaa erityistehtäviä esimerkiksi leiriyhteiskuljetuksessa bussiohjaajana sekä leirikeskuksen yövalvojana sekä pitää tiimin kanssa huolta leirikeskuksen siisteydestä ja välineistöstä.

KELPOISUUSVAATIMUS
Tehtävään valittujen tulee olla täysi-ikäisiä leirien alkuun mennessä. Työntekijällä täytyy olla suomen kielen taito ja uimataito. Arvostamme työnhakijoilla kasvatus-, sosiaali-, terveys- ja nuorisoalan koulutusta tai vahvaa työkokemusta lasten ja nuorten kanssa.
Meille tärkeintä on, että hakija on motivoitunut luomaan parhaita kesäleirejä monipuoliselle leiriläisjoukolle. Pyrimme luomaan monipuolisia ja monitaitoisia työtiimejä. Arvostamme kaikissa työntekijöissämme vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä oma-aloitteista, joustavaa ja vastuullista asennetta. Laskemme eduiksi ensiaputaidot, lääkehoitokoulutuksen, alkusammutuskoulutuksen, hengenpelastuskoulutuksen, MAPA-koulutuksen tai vastaavan koulutuksen, leirikokemuksen, monipuolisuuden ja erityistaidot (musiikki, liikunta, draama, kuvataide tms) sekä ajokortti tai mahdollisuus käyttää omaa autoa leiritiimin yhteiskuljetukseen.

LEIRITIIMI
Kurun kesäleirillä leirityötä tehdään tiiviisti leiritiimeissä. Leiritiimi koostuu ohjaajatiimistä (apulaisjohtaja, 6 ohjaajaa, 1 terveydenhoitajaohjaaja) ja keittiötiimistä (keittiövastaava ja keittiöapulainen).
Kesäleireillä vuorottelee kaksi leiritiimiä leiriviikko-vapaaviikko-periaatteella: toinen viikko ollaan palkallisesti töissä ja toinen palkallisella vapaalla. Ohjaajatiimi kulkee leirikeskukseen ja leiriltä pois omakustanteisilla tiimin järjestämillä kimppakyydeillä.

KESÄTYÖKAUSI
Leiriohjaajan kesäkausi koostuu kolmesta osasta:

1. 13-15.5. Suunnittelu- ja rakennusviikonloppu
(saapuminen pe illalla, lähtö su keskipäivällä, 2 päiväpalkkiota)
Kesäkauden aloittaa leiritiimien yhteinen suunnittelu- ja rakennusviikonloppu, joka järjestetään leirikeskuksessa. Viikonlopussa koulutetaan uudet työntekijät työtehtäviin ja leiriorganisaatioon, tutustutaan kesäleiritiimien kesken ja laitetaan leirikeskus kesäkuntoon. Viikonloppu on palkallinen ja pakollinen kaikille työntekijöille.
Jos suunnittelu- ja rakennusviikonloppua ei voida järjestää lähitoteutuksena, korvaamme sen etänä toteutettavalla koulutuksella (2 aamupäivää, 1 päiväpalkkio) sekä leirikeskuspäivällä (1 päiväpalkkio).

2. Leirit 6.6-5.8.
(Riippuen tiimistä 4 leirin tai 5 leirin palkka, lisätietoa kohdassa palkkaus)
Leirikausi ylettyy koulujen loma-ajalle, kesäkuun alusta elokuun alkupuolelle. Leiriohjaajan työ jaksottuu "leiriviikko - palkallinen vapaaviikko" -periaatteella, sillä kaksi leiritiimiä vuorottelevat leireillä ja vapaaviikoilla. Leirit ovat pituudeltaan 4-7 päivän mittaisia. Leirikeskukseen saavutaan leirin aloituspäivää edeltävänä iltapäivänä, ja leirityö loppuu leirin lopetuspäivänä iltapäivällä. Juhannuksena (24-26.6) ei pidetä leirejä.

3. 6-7.8 Lopetteluviikonloppu
(saapuminen pe illalla, lähtö su keskipäivällä 2 päiväpalkkiota)
Kesän lopettaa tiimien yhteinen lopetteluviikonloppu, joka järjestetään leirikeskuksessa. Viikonloppuna käydään läpi kesän kulkua ja laitetaan leirikeskus talvikuntoon. Viikonloppu on palkallinen ja pakollinen kaikille työntekijöille.

PALKKAUS

Työtehtävien palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.
Kesätyöstä saa palkan leirien määrän mukaan sekä päiväpalkkiot suunnittelu- ja lopetteluviikonlopuilta.
Näiden lisäksi maksetaan lomakorvaus.
Tiimit vuorottelevat kesäleireillä - kun toinen tiimi on töissä, toinen on palkallisella vapaalla.

Työsopimusten mukaan palkat maksetaan 30.6., 31.7. ja 15.8.
Työssä on verottajan määräämä ravinto- ja asumisetu.
Työstä maksetaan lomakorvaukset viimeistään viimeisen palkan yhteydessä.

TIIMI 1
5 leiriä eli 33 leirityöpäivää
2kk palkka
- Terveydenhoitajaohjaaja (G15, muu Suomi, 1868,37/kk) = viiden leirin palkka 3736,74€
- Ohjaaja (G13, muu Suomi, 1837,81/kk) = viiden leirin palkka 3675,62€

TIIMI 2
4 leiriä eli 26 leirityöpäivää
1,6kk palkka
- Terveydenhoitajaohjaaja (G15, muu Suomi, 1868,37/kk) = neljän leirin palkka 2989,39€
- Ohjaaja (G13, muu Suomi, 1837,81/kk) = neljän leirin palkka 2940,496€


LISÄTIETOA Lue työnkuvasta ja palkkauksesta lisää hakulomakkeesta nettisivuiltamme https://kurunkesaleiri.com/yhdistys/avoimet-tyopaikat
Www

https://kurunkesaleiri.com/yhdistys/avoimet-tyopaikat

Jaa ilmoitus