Opiskelijatöihin.fi

KYS/PSSHP

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Aikaisintaan kesä 2022

Palkkaus
Palkaton harjoittelu

Haku päättyy
31.5.2022

Työpaikan lähiosoite
Puijonlaaksontie 2 70210, Kuopio

Lisätietoja antaa
Jesse Honkanen Savonia, 0447855572 / Petteri Alanko KYS, 0447178564 (etunimi.sukunimi (at) savonia.fi/kuh.fi)

KYSin virtuaalisen sairaalamuseon sivuston siirto ja viestinnän suunnittelu

Työtehtävän kuvaus KYS eli Kuopion yliopistollinen sairaala on toteuttanut yhdessä Savonia-ammattikorkeakoulun kanssa Tarinan sairaalamuseolle virtuaalisen verkkosivuston. Sivusto löytyy osoitteesta https://sht.savonia.fi/sairaalamuseo/ Sivustolla on erittäin laajasti kuvattu sairaalamuseon toimintaa, ja kävijä pääsee sivustolla tutustumaan monin eri tavoin sairaalatoiminnan historiaan. Sivusto perustettiin WordPress-tekniikalla Savonian ympäristöön, mutta jatkuvuuden kannalta on parasta siirtää sivusto KYSin julkaisualustalle. KYS käyttää alustana Liferay 7:aa. Harjoittelijan tulisi valmistella ja toteuttaa siirto KYSin alustalle, ja varmistua että kaikki eri mediamuodot toimivat uudella alustalla ja eri päätelaitteilla.

Siirron yhteydessä sisältöä tulee kehittää mm. enemmän KYSin brändin mukaiseksi. Osana harjoittelua pyritään kehittämään virtuaalisen sairaalamuseon viestintää laajemminkin, joten viestinnän osaaminen on toivottavaa. Tietoteknisesti ei ole välttämätöntä tuntea Liferayn toimintaa, siihen on mahdollista saada perehdytys. Harjoittelijalla tulee kuitenkin olla riittävä perusosaaminen julkaisujärjestelmien käytöstä.

Harjoittelijaksi haetaan ensisijassa Savonia-amk:n tekniikan puolen opiskelijoita, mutta myös muiden alojen sopivalla osaamisella varustetut henkilöt voivat hakea. Harjoittelun pituus voidaan sovittaa tarpeen mukaan. Harjoittelusta ei voida maksaa palkkaa.
Www

https://www.psshp.fi/

Jaa ilmoitus