Opiskelijatöihin.fi

OP ryhmä

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
1.5.2022

Palkkaus

Haku päättyy
30.9.2022

Työpaikan lähiosoite
Puijonkatu 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
OP rekrytointipalvelut 010 252 4627

Kesätyö, OP ryhmä

Työtehtävän kuvaus OP Ryhmän kesätyöhaku on nyt käynnissä – hae mukaan jo tänään!
Tarjoamme jälleen tulevana kesänä noin 500 tulevaisuuden ammattilaiselle mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana sekä kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä. Tule ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömme kesää, tarjolla on mielenkiintoisia ja monipuolisia kesätyötehtäviä eri alojen ja opintojen vaiheissa oleville opiskelijoille maanlaajuisesti.
OP:n kesätyöntekijä
Haemme maanlaajuisesti satoja kesätyöntekijöitä monipuolisiin eri tehtäviin OP:n keskusyhteisöön sekä paikallisiin osuuspankkeihin.
Lisätietoa tarjoamistamme kesätyömahdollisuuksista ja tehtäväkohtaiset kesätyöilmoitukset löydät kesätyösivustoltamme osoitteesta https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI. Tarkennathan hakemuskirjeessäsi, millaisista tehtävistä olet erityisesti kiinnostunut ja miten osaamisesi, opintosi sekä mahdollisesti aikaisempi työkokemuksesi tukevat sinua tehtävässä menestymisessä.
Kesätyöntekijöidemme työskentelyajankohdat ajoittuvat tyypillisesti touko-syyskuun väliselle ajalle.
Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit
Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, jonka me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla.
Tulet työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian, asiakkaidemme ja henkilöstömme, parissa päivittäin. Tämän vuoksi edellytämme sinulta positiivista ja tavoitteellista asennetta sekä halua tarjota loistavaa asiakaspalvelua niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.
Tarkemmat tehtäväkohtaiset osaamisvaatimukset ja kuvaukset löydät kesätyösivustomme työpaikkailmoituksista.
Monta hyvää syytä hakea!
Työskentelet tärkeänä osana työyhteisöämme ja tarjoamme sinulle vastuuta sekä kehitysmahdollisuuksia omien kykyjesi mukaan. Saat tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta, osaamista ja työelämätaitoja ammattitaitoisen henkilöstömme tukemana, jotka sparraavat ja antavat sinulle palautetta arjessa. Pääset verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!
Tästä eteenpäin
Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, käy tutustumassa kesätyötarjontaamme ja avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI ja hae mukaan viimeistään 30.1.2022 mennessä.
Tarkemmat kuvaukset hakuprosessin vaiheista ja aikataulusta löydät tehtäväkohtaisilta työpaikkailmoituksilta. Mikäli olet kiinnostunut useammasta kesätyötehtävästämme, niin lähetäthän niihin tehtäväkohtaisesti kohdistetut hakemukset.
Jos mielessäsi on kysymyksiä meillä työskentelyyn tai kesätyötarjontaamme liittyen, niin OP:n rekrytiimi antaa sinulle mielellään lisätietoja puhelimitse 010 252 4627 (valinta 4) arkisin klo 8.30 – 15.30 tai sähköpostitse rekry.hr-palvelut@op.fi.
Edellytämme alan normaalin käytännön mukaisesti kaikilta kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä ja tarkastamme valituilta henkilöiltä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.
Www

https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI

Jaa ilmoitus