Opiskelijatöihin.fi

Pikku Leijona Oy

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Alle 11 pv

Työ alkaa
12.10.2021

Palkkaus
Yksityisen sosiaalipalvelualan tes

Haku päättyy
31.5.2022

Työpaikan lähiosoite
Kauppakatu 59-61 70110, Kuopio

Lisätietoja antaa
Jenniina Kuikka 040 1394149

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet

Työtehtävän kuvaus Kiinnostaako työskentely varhaiskasvatuksessa? Meillä Pikku Leijona päiväkodeilla on jatkuvaa tarvetta lyhytkestoisiin sijaisuuksiin. Haemme sijaisrekisteriimme henkilöitä, jotka pystyvät tekemään satunnaisesti töitä varhaiskasvatuksen sijaisuuksien parissa . Tarjolla on pidempiaikaisten sijaisuuksien lisäksi myös yksittäisiä työpäiviä, joten työ sopii hyvin myös opiskelijalle.

Mikäli kiinnostuit , alla hiukan lisää infoa.

Pikku Leijona päiväkodit on kuopiolainen yksityinen varhaiskasvatuspalveluja tuottava yritys. Pikku Leijona päiväkoteja on kaiken kaikkiaan kuusi ympäri Kuopiota:
Päiväkoti Ilonlaakso Saarijärvellä, Poutapilvi Itkonniemellä, Ketunkolo Puijonlaaksossa, Aamutähti Keskustassa, Pyrstötähti Petosella ja päiväkoti Lintukoto Hiltulanlahdessa.

Yhteistä kaikille Pikku Leijona päiväkodeille ovat toimintamme arvot ja periaatteet; turvallinen ja kodinomainen oppimis- ja toimintaympäristö, lapsilähtöinen toiminnan sisältö, lähimaastot ja luonnon hyödyntäminen sekä omassa keittiössä valmistettu kotiruoka.
Varhaiskasvatusarkeemme mahtuu aina lisää käsipareja. Lyhytaikaiset sijaisuudet voivat poikia myös pidempää työskentelymahdollisuutta. Jos koet työskentelyn lasten ja varhaiskasvatuksen henkilöstön kanssa itseäsi kiinnostavaksi asiaksi, niin otathan rohkeasti yhteyttä. Sijaisrekisteriin ilmoittautumalla et sitoudu vielä mihinkään, vaan sijaisuudet tulevat sinulle viestitse tietoon, jolloin voit ilmoittautua sijaisuuteen jos olet käytettävissä.
Www

https://www.pikkuleijona.fi/

Jaa ilmoitus