Opiskelijatöihin.fi

Onnistumisia

Kaikki vaikuttaa kaikkeen

Kirjoitettu: 8.8.2017 15:10


Keväällä 2017 hiihtoloman jälkeen alkoi Kuopion raviradalla tapahtua. Tammikuussa sisustusalan opiskelut aloittanut ryhmä sai tehtäväkseen tehdä sisustusuunnitelman mukaiset sisärakennustyöt. Kohteena oli raviradan kokoustilan nykyaikaistaminen. Samalla ryhmä suoritti mm. sisärakentamisen näytön ja tapetointinäytön. Työ valmistui toukokuun lopussa sopivasti ennen kesän ravikauden alkua.

” Kivempi oli tehdä koko kohde alusta loppuun. Eikä tehtyä työtä tarvitse purkaa, vaan se jää tänne oikeaan tarkoitukseen. Oli monta työvaihetta, joissa piti miettiä miten asiat pitää tehdä ja lopputulos on sellainen kuin suunnitelma oli. Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja edestä löytää sen mikä olisi alunpitäen tehdä toisin”

Opettaja Mika Räsänen kommentoi myös kohteen olleen ryhmälle ihanteellinen opintojen kohde. Sopivasti haastetta ja eri työvaiheita matkan varrella.

Opiskelijat Sari Siren, Maiju Karhunen, Sanna Kohonen ja Saila Strengell saivat aloittaa kesälomansa tyytyväisinä työnsä tuloksiin. Raviradalla tavataan siis jatkossa kasvonsa kohottaneessa kokoushuoneessa.