Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Granlund Oy

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sovitusti

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
23.6.2024

Work place address
Kympinkatu 3 C 40320 , Jyväskylä

More information from
Tiina Niskanen, krn08@academicwork.fi, +358 106 805 600

Talotekniikan rakennuttaja ja/tai valvoja, Granlund, Jyväskylä

Work description Talotekniikan rakennuttaja ja/tai valvoja, Granlund, Jyväskylä
Hei uusia tuulia etsivä rakennusalan ammattilainen! Meillä olisi nyt tarjota sinulle hyvä mahdollisuus päästä tekemään mielekästä, vastuullista ja monipuolista työtä hyvässä porukassa, sillä haemme Granlundin kasvavaan porukkaan tate-valvojaa ja tate-rakennuttajaa Jyväskylään. Lue alta lisää ja hae paikkaa jo tänään!

Yritys: Granlund Oy
Sijainti: Jyväskylä
Ala: Technology
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva
Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan
Työn tyyppi: Suorarekrytointi
Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus
Granlund on talotekniikan konkari yli 60 vuoden kokemuksella sekä talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja Suomessa. Tämä rooli tarjoaa sinulle näköalapaikan mielenkiintoisiin, monipuolisiin hankkeisiin, joita viet eteenpäin yhdessä kollegojesi, alan rautaisten tate-ammattilaisten kanssa.

Taterakentajana tulet vastaamaan Granlundin rakennushankkeiden taloteknisten urakoiden rakennuttamisesta ja työmaavalvonnasta. Osallistut asiantuntijana rakennuttamiseen, taloteknisen suunnittelun koordinointiin ja urakkakilpailutukseen ja varmistat hankkeiden menestyksekkään kulun.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt tekijä, sillä tehtävänkuvaasi voidaan räätälöidä kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Granlund tarjoaa:
- Eteenpäinkatsovan yrityskulttuurin ja monipuoliset hankkeet
- Kilpailukykyiset henkilöstöedut
- Koko henkilöstön kattavan tulospalkkiomallin
- Joustavan hybridityömallin

Työtehtävät
- Taloteknisten urakoiden rakennuttamisesta ja työmaavalvonnasta vastaaminen
- Taloteknisen suunnittelun koordinointi ja ohjaus
- Urakoiden kilpailuttaminen
- Urakka-aikataulun ja budjetin valvonta

Etsimme
- Muutaman vuoden käytännön työmaakokemusta rakennuttamisesta tai valvonnasta
- Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa: LVI-, talotekniikan-, tai sähkötekniikan insinööri-, tai diplomi-insinöörikoulutus
- Tate-perusvalvojan osaamistasoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa
LVI-valvojan, sähkövalvojan tai TATE RAP -pätevyys luetaan hakijan eduksi.

Menestyäksesi roolissa sinulla on:
- Erinomaiset vuorovaikutustaidot
- Ennakoiva ja suunnitelmallinen työote

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Granlund Oy
Granlund yrityksenä on talotekniikan konkari yli 60 vuoden kokemuksella sekä talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja Suomessa. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Meitä granlundilaisia on jo yli 1 400 ympäri Suomen.

Mielesi vireänä ja työsi mielekkäänä pitävät myös projektiemme ja hankkeidemme laaja kirjo. Ja mikä parasta – me kuuntelemme, mitä haluat tehdä, ja missä olla mukana. Hienoa, eikö? Meillä saat tehdä työsi niin hyvin kuin osaat. Maineemme alamme parhaana ei ole tuulesta temmattu vaan pohjaa tinkimättömyyteemme sekä huippuosaamiseemme. Meidän kanssamme on mukava tehdä töitä. Uskomme, että sinäkin viihdyt. Me välitämme toisistamme mutta ennen kaikkea meillä on oikeasti ihan hauskaa yhdessä. Meidän talotekniikan osaamisemme on vertaansa vailla. Teemme alan kärkihankkeita ja ylläpidämme hanakasti osaamistamme. Kanssamme myös sinä opit uutta parhailta. Ei siis yhtään hullumpi satsaus omaan uraasi, jos tähän tilaisuuteen tartut!

Me uskomme palkkatasa-arvoon ja reiluun palkkaukseen. Meillä on myös aina ollut tapana palkita hyvästä työstä ja onnistumisista. Jaamme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme - onpa palkkiomallia kutsuttu markkinoiden parhaimmaksikin. Meillä tulet olemaan arvostettu osaaja. Se näkyy sinulle ansaitsemanasi vapautena ja vastuuna. Me luotamme sinuun ja kuuntelemme sinua. Kaikessa mitä teemme. Tämän lisäksi meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Työnantajana Granlund Oy
Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?
Tiina Niskanen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi
Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15104710
Www

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/talotekniikan-rakennuttaja-jatai-valvoja-granlund-jyvaskyla/KOGQ42?i=0

Share