Opiskelijatöihin.fi

Puomitek

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.5.2024

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Neuvoteltavissa

Applying ends
20.5.2024

Work place address
Kinturinkuja 2, 11120 Riihimäki 11120, Riihimäki

More information from
Riku Hagman / aTalent (+358 503083210, riku.hagman@atalent.fi)

Tekninen myyjä

Work description Sopimustyyppi: Vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Riihimäki
Hae viimeistään: 20.5.2024


Puomitek Oy, Suomen suurin aita- ja portti asennuksiin, huoltoihin sekä korjauksiin erikoistunut yritys etsii nyt Teknistä myyjää ketterään tiimiinsä Riihimäelle!

Teknisenä myyjänä Puomitekilla liityt heidän tiiviiseen myyntitiimiinsä uudessa roolissa, jossa pääset vastaamaan Puomitekin siirrettävien porttien ja aitojen teknisestä myynnistä. Vastuullesi kuuluu koko aita- ja porttikonseptin myyntiprosessi sen alusta loppuun saakka. Tehtävässä asiakkaasi sijaitsevat Suomessa, pääosin Helsingin, Tampereen, Porin ja Kouvolan alueilla, mutta yhteistyötä muiden ulkoisten sidosryhmien kanssa voi olla tarpeen tehdä myös kansainvälisesti. Tehtävässä tyypillisimpiä asiakkaitasi ovat esimerkiksi rakennusliikkeet, joita kartoitat ja kontaktoit proaktiviisesti. Arviolta noin puolet myynnistä on uusasiakashankintaa ja puolet inbound-asiakastyötä. Ideaalitilanteessa sinulla saattaakin olla jo omaa olemassa olevaa asiakaskuntaa ja kontakteja, joita pääset hyödyntämään.

Voit olla etsimämme henkilö mikäli olet jo kerryttänyt kokemusta teknisestä myyntityöstä sekä aita- ja porttikonseptien kokonaisuuksista ja kaipaat uusia haasteita urallesi. Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen ja tulosorientoitunut ja nautit ihmisten parissa työskentelystä - niin puhelimitse kuin paikan päälläkin. Työ vaatii matkustusvalmiutta asiakkaiden luokse sekä Puomitekin toimistolle Riihimäelle, joten tehtävä vaatii ajokorttia. Tehtävässä on myös joustava etätyömahdollisuus, mutta odotamme innolla näkevämme sinua myös toimistolla paikan päällä. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Hakijalta odotetaan:
- Vahvaa aikaisempaa teknistä myyntikokemusta sekä näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä
- Aikaisempaa toimialaosaamista eli syvää ymmärrystä aita- ja porttikonseptien kokonaisuuksista
- Hyviä sosiaalisia- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ottaa vastuuta omasta työstä alusta alkaen
- Matkustusvalmiutta ja B-ajokorttia
- Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä esim. Hansa
- Ruotsin kielen osaaminen

Puomitek tarjoaa sinulle:
- Vastuullisen roolin, jossa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä.
- Työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki ja matala hierarkia.
- Työn organisaatiossa, jossa työurat ovat tyypillisesti pitkiä.
- Osaavat kollegat ympärillesi, joilta voit oppia paljon arvokasta tuotetietoutta.
- Kiinteän kuukausipalkan sekä bonusjärjestelmän pohjautuen yrityksen suoriutumiseen.

Kiinnostuitko? Lähetä meille CV:si sekä motivaatiokirjeesi viimeistään 20.5.2024 mennessä osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/236283/create/. Kerrothan dokumenteissasi aikaisimman mahdollisen aloituspäiväsi sekä palkkatoiveesi. Jos sinulla on esimerkiksi GitHub-, Bitbucket- tai LinkedIn-profiili, linkkaathan ne hakemukseen niin tutustumme niihin mielellämme. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta toimitetut hakemukset, emmekä huomioi sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla niiden tulojärjestyksessä.

Puomitekista voit lukea lisää osoitteessa: https://puomitek.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointi- ja suorahakupäällikkö Riku Hagman (0503083210, riku.hagman@atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/puomitek-tekninen-myyja-236283

Share