Opiskelijatöihin.fi

HR Mentor Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 27.9.2023

Work type
Part-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Kuorma-autoalan TES

Applying ends
27.9.2023

Work place address
Kisällinkuja 11 70780, Kuopio

More information from
Päivi Savolainen/050 555 9127

Hinausautonkuljettaja

Work description Etsimme Automaalaamo Töhönen Oy:lle Pohjois-Savon alueelle hinausautonkuljettajaa viikonlopputöihin, sekä hakijan tilanteen huomioiden myös ensi kesäksi kesälomatuurauksiin.

Ns. viikonloppukuljettajan työtä tehdään vain viikonloppuna eli lauantaisin ja sunnuntaisin 8 h/pv, klo 10-18, muu aika on varallaoloa. Päivystyksen ajalta maksetaan korvaus ja lisäksi normaali tuntipalkka aina vähintään 3 tunnin ajalta, mikäli päivystysaikana tulee keikka + muut mahdolliset lisät. Alustavasti työnkierto on suunniteltu niin, että jokatoinen viikonloppu on vapaa.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä vähintään C-luokan ajo-oikeutta, voimassa olevaa kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä, sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan aiempi kokemus hinaustehtävistä tai kuorma-autonkuljettajan tehtävistä. Työntekijän tulisi asua kohtuullisen matkan (n.30 km) päässä Kuopion asemapaikalta, jotta päivystystyötä on mahdollista tehdä riittävän nopealla vasteajalla.

Hakuprosessi: HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen Automaalaamo Töhönen Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Lisätiedot: Arkisin klo 9-15 Päivi Savolainen/HR Mentor Oy, puh. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää www.helpporekry.fi
Www

https://ats.talentadore.com/apply/hinausautonkuljettaja/meJel8?_gl=1*lcijct*_ga*MTQyODcyMTgzNS4xNjkzODAzMzE1*_ga_0SND2BLNT1*MTY5NTEwNTU0My4xNS4wLjE2OTUxMDU1NDMuMC4wLjA.

Share