Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Caverion Oyj

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.4.2023

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Huhtikuu 2023

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
16.4.2023

Work place address
Torpantie 2 01650, Vantaa

More information from
Alexandra Niiranen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn04@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15090958

Financial Controller, Caverion Oyj, Vantaa

Work description Oletko taloushallinnon osaaja ja kiinnostunut kehittymään monipuolisten konsernitason laskentatehtävien parissa? Etsimme nyt pitkäaikaista Financial Controlleria asiakkaallemme Caverionille kasvamaan osaksi heidän asiantuntevaa konsernilaskentatiimiä. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittymään ja oppimaan ulkoisen laskennan parissa. Mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta, muutama vuosi aiempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä ennen kaikkea oppimishaluinen asenne, saatat olla etsimämme henkilö! Hae paikkaa pian, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus

Financial Controllerin tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi alan ammattilaisten opastuksella, ja vastuualueesi kasvaa kokonaisvaltaisesti osaamisesi mukaan. Päätyötehtäviisi kuuluu konsernin kuukausiraportointiin ja konsolidointiin osallistuminen, tytäryhtiöiden raportoinnin valvonta ja opastus mm. IFRS:ään liittyvissä kysymyksissä sekä raportoinnissa käytettävien järjestelmien hallinnointi ja kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi työskentelet aktiivisessa yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Tehtävä tarjoaa erinomaisen kehittymis- ja kasvumahdollisuuden taloushallinnon ammattilaiseksi.

Tarjoamme

- Monipuoliset työtehtävät, joissa pääset kehittämään ammatillista osaamistasi
- Asiantuntevan tiimin ja kattavan perehdytyksen tukemaan työskentelyäsi
- Mahdollisuuden joustavaan hybridityöhön, jossa työskentely jakautuu puoliksi toimiston ja etätyön välillä

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

- Caverion-konsernin kuukausiraportointiin ja konsolidointiin osallistuminen
- Konsernin IFRS-julkaisujen (osavuosi- ja vuosikatsaukset) laadinta yhdessä muun tiimin kanssa
- Tytäryhtiöiden raportoinnin valvonta ja ohjeistus mm. IFRS:ään liittyvissä kysymyksissä
- Konsernin raportoinnissa käytettävien järjestelmien (HFM, Anaplan, CDM ja SAP) hallinnointi ja kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa
- Yhteistyö ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa

Etsimällämme henkilöllä on

- Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. laskentatoimen KTM)
- Perusymmärrys taloushallinnosta ja yritysten kirjanpidosta aikaisemman työkokemuksen kautta. IFRS-raportointiin ja konsernilaskentaan liittyvä osaaminen opintojen tai työkokemuksen pohjalta katsotaan eduksi.
- Hyvät tietotekniset taidot (erityisesti Excel)
- Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Työntekijänä olet

- Tarkka ja huolellinen
- Proaktiivinen ja ratkaisukeskeinen
- Sinnikäs, joustava ja pitkäjänteinen tiimipelaaja

Muuta tietoa

- Aloitus: Huhtikuu 2023
- Kesto: 12kk, mahdollisuus jatkoon
- Sijainti: Vapaala, Vantaa – mahdollisuus hybridityöskentelyyn perehdytysjakson jälkeen
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Caverionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Kiinteistöjen käyttäjille luomme turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. Turvaamme teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Olemme suomalainen pörssiyhtiö. Suomessa meillä työskentelee noin 5 000 työcaveria ja maailmalla kokonaisuudessaan 14 500 työcaveria kymmenessäeri maassa.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/financial-controller-caverion-oyj-vantaa/15090958

Share