Opiskelijatöihin.fi

Barona Katowice

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.2.2023

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary

Applying ends
15.2.2023

Work place address
Töölönlahdenkatu 3 B 00100, Helsinki

More information from
Marko Heinonen marko.heinonen@barona.fi

IT-tuen työtehtäviin, Puola

Work description Haaveiletko työskentelystä ulkomailla ja etenkin Euroopan sydämessä? Miltä kuulostaa vakituinen työ ulkomailla, jossa pääset kehittymään IT-tuen ammattilaiseksi? Elämä Katowicessa tarjoaa työn ohelle paljon muutakin tekemistä ja kaupunki tunnetaankin mm. Euroopan E-sports kehtona.

Kenelle työ sopii?

Työ sopii erinomaisesti, jos olet asiakaspalveluhenkinen ja pidät teknisten ongelmien ratkaisemisesta. Voit olla vastavalmistutunut IT-alan osaaja, jo IT-alan työkokemusta kartuttanut IT-asiantuntija tai muuten tekniikasta innostunut uusien haasteiden etsijä. Olet etsimämme henkilö, mikäli viihdyt hektisessäkin työympäristössä ja sinulla on taito selvittää asiakkaiden palvelupyynnöt hyväntuulisuutta unohtamatta.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut kunnolla. Sinut toivottaa tervetulleeksi tiivis suomalainen työporukka ja esimiehet, joka viihtyy yhdessä työn lisäksi myös vapaa-ajalla.

Sinulla on myös mahdollista suorittaa opintoihin liittyvä työharjoittelusi työn ohessa.

Mitä työtä teemme?

Työssäsi vastaanotat ja ratkot yritysasiakkaiden IT-ongelmia etäyhteyden, sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Ongelmatilanteet liittyvät mm. työasemiin, tulostimiin, verkkoihin, mobiililaitteisiin sekä erilaisiin ohjelmistoihin. Palvelemme asiakkaitamme 24/7, mutta huomioimme toiveesi työvuorojen osalta. Meillä et jää vuosiksi tekemään samaa tehtävää vaan voit edetä urallasi oman kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella seuraaviin tehtävään 2. tason tekninen tuki, sovelluspaketointi, palvelinvalvonta yms.

**Autamme urasi alkuun Puolassa! **

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen voimme auttaa sinua löytämään oman asunnon. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova.

Työajat ja palkkaus

Tarjoamme monipuolisia työvuoroja ja pyrimme toteuttamaan henkilökohtaiset toiveet vuorosuunnittelussa. Työ on vakituinen ja noudattaa paikallisia työehtosopimuksia. Palkkauksemme on paikallisesti kilpailukykyinen ja meillä on myös houkuttelevat henkilöstöedut.

Miksi Baronalle Katowiceen?

Kaupunki tarjoaa paljon harrastusmahdollisuuksia ja palkkasi takaa hyvän elintason. Matkustaminen Puolan sisällä, sekä Krakovan kautta muualle Eurooppaan, on nopeaa ja edullista.

Kohti uusia haasteita?

Laita hakemus tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus yhteisöömme! Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitoutumaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löytyessä!

Käy myös lukemassa meidän sivulla tarkemmin työskentelystä Katowicessa Puolassa osoitteessa https://barona.fi/tyopaikat/it-tuen-tyotehtaviin-puola/42e2f6d4d63c5eb09fef4108fd5b4746

Lisäksi voit tutustua meidän kaikkiin paikkoihin ja IT alan tehtäviin ulkomailla osoitteessa https://barona.fi/kampanjat/it-alan-toihin-ulkomaille
Www

https://barona.fi/tyopaikat/it-tuen-tyotehtaviin-puola/42e2f6d4d63c5eb09fef4108fd5b4746

Share