Opiskelijatöihin.fi

Finnvera Oyj

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.2.2023

Work type
Summer work

Work duration
3 - 6 months

Work starts
Työsuhde kestää 3 -4 kuukautta alkaen toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan.

Salary
Palkkasi perustuu tehtävän vaativuuteen ja suorittamiisi opintopisteisiin.

Applying ends
15.2.2023

Work place address
Kallanranta 11 70110, Kuopio

More information from
https://ats.talentadore.com/apply/kesatyo-lainakirjanpito-ja-ostoreskontra/DgOa2D

Kesätyö, lainakirjanpito ja ostoreskontra

Work description Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen Export Credit Agency.

Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla liiketoimintaa ja vientiä, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta.

Tule kanssamme tekemään työtä, josta olemme ylpeitä - ja jolla on tarkoitus.

Haemme kesäksi työkaveria taloustehtäviin Kuopioon

Finnveran talousasioita hoidetaan pääkonttoreissamme Helsingissä ja Kuopiossa. Kuopion taloustiimimme keskeisiä vastuualueita ovat lainakirjanpidon toiminnot ja niiden kehittäminen, ostoreskontra ja tietyt rahaliikenteen tehtävät.

Kesätyössä avaintehtäviäsi ovat erilaiset lainakirjanpidon päivittäiset tehtävät sekä ostolaskujen käsittely ja ostoreskontran hoitaminen.

Yhdessä paremmin

Perehdytämme sinut huolella tehtäviisi ja senkin jälkeen sinulla on tukenasi kannustava ja kokenut seitsemän henkilön tiimimme. Työmme on luonteeltaan tiimityötä. Haemme yhdessä ratkaisuja, jaamme tietoa ja autamme toisiamme. Tämä antaa sinulle ja meille kaikille mahdollisuuden oppia ja saada kokemusta monenlaisista talouden vastuualueen tehtävistä.

Onnistut tehtävässä

Onnistut tässä vastuullisessa kesätyössä parhaiten, kun opiskelet korkeakoulussa ja pääaineesi on liiketalous tai laskentatoimi. Numerotarkkuus, aikataulujen mukaan työskentely, joustavuus sekä hyvät yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä viihtymisen ja onnistumisen edellytyksiä.

Töissä Finnverassa

Finnverassa sinua odottaa mukava työyhteisö, jossa on reipas yhdessä tekemisen meininki ja toisiamme kannustava kulttuuri. Kesäkuussa tapaat myös kesä-finnveralaisia muualta Suomesta yhteisessä kesätyöntekijöiden perehdyttämis- ja verkostoitumispäivässä Helsingissä.

Työsuhde kestää 3 -4 kuukautta alkaen toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan. Arvostamme työpanostasi, mutta myös vapaa-aikaasi. Meillä on joustavat työaikajärjestelyt ja hybridityö tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä toimistolla ja etänä. Toimistosi sijaitsee Kuopion Kallanrannassa.

Palkkasi perustuu tehtävän vaativuuteen ja suorittamiisi opintopisteisiin. Tarjoamme sinulle myös lounas- ja työmatkaedun sekä Virike-rahaa urheilu- ja kulttuuriharrastuksiin.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme 15.2.2023 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme finanssialalle tyypillisesti luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

Tutustumme hakemuksiin viipymättä hakuajan päätyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun valitsemiimme hakijoihin viimeistään maaliskuun alussa ja ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin päättymisestä maaliskuun aikana.
Www

https://ats.talentadore.com/apply/kesatyo-lainakirjanpito-ja-ostoreskontra/DgOa2D

Share