Opiskelijatöihin.fi

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.2.2023

Work type
Summer work

Work duration
3 - 6 months

Work starts
Touko-kesäkuussa

Salary
Palkkasi vaativuusluokka muodostuu kokemuksesi mukaisesti, jonka lisäksi palkkaasi tulee henkilökohtainen palkanlisä

Applying ends
28.2.2023

Work place address
Volttikatu 6 70700, Kuopio

More information from
Janne-Pekka Pesonen, puh. 044 4914 588

Kesätyöntekijä suunnittelu- tai asennustiimiin, ENP Oy

Work description Efficient Network Partner Oy:n liiketoiminnan ydin on sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelu, projektinjohto, rakentaminen sekä ylläpito. Toimimme maanlaajuisesti sähköverkkoyhtiöiden ja teleoperaattoreiden rinnalla. Tekemisemme rakentuu avoimeen ja rehelliseen kumppanuustoimintaan. Henkilöstömme ja kumppaneidemme kanssa haluamme erottua laadulla, aikataulussa pysymisellä sekä avoimuudella, joka hyödyttää projektin kaikkia osapuolia ja kehittää yhteistyötä, sekä koko alan toimintaa. Luotettavana ja ketteränä kumppanina haluamme tehdä työt niin, että asiakkaan elämä helpottuu.

Etsimme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Kajaaniin, Liminkaan, Seinäjoelle ja Kuopioon!

Kesätyöntekijänämme työnkuvaasi kuuluu suunnittelua tai asennusta valokuitu- tai sähköverkkoprojekteissamme.

SUUNNITTELUTIIMISSÄ työnkuvaasi kuuluu esimerkiksi maastomerkkausta ja mittauksia maastossa sekä suunnittelun luvitusprosessiin liittyviä tehtäviä suunnittelutiimin apuna.

ASENNUSTIIMISSÄ työskentelet kokeneemman asentajan työparina erityyppisissä asennuskohteissa.

Toiveemme hakijasta

Toivomme, että sinulla on sähköalan koulutus meneillään tai olet juuri valmistumassa. Sopiva koulutustausta on esimerkiksi sähköalan AMK-opiskelijalla. Eduksi katsotaan, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta verkosto- tai sähköalan suunnittelu- tai asennustöistä vaikkapa harjoittelujen kautta. Lain vaatimat turvakortit (työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, hätä EA-, tieturva- sekä tulityökortti) ovat myös plussaa, mutta tarvittaessa koulutamme nämä sinulle. Työssä toivomme matkustusvalmiutta, sillä työmaaprojekteja on maakuntien sisällä.

Osaamisellakaan ei ole väliä, jos asenne on kunnossa. Haluamme työporukkaamme vahvistamaan henkilöitä, jotka ovat motivoituneita ja tykkäävät työstään. Kaikilta työntekijöiltämme peräänkuulutamme vastuuntuntoisuutta, oma-aloitteisuutta sekä halukkuutta oppia uusia toimintamalleja. Teemme töitä pareittain tai pienryhmissä, joten tarvitset myös hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Minkä vuoksi ENP:lle kannattaa hakeutua töihin?

Ammattitaitoiset tekijät ovat yrityksen suurin voimavara, josta halutaan pitää hyvää huolta. Pienempänä yhtiönä pystymme tarjoamaan suoraviivaisen ja tehokkaan työyhteisön, jossa kentältäkin käsin mielipiteet tulevat varmasti kuulluksi. Työyhteisössämme teemme kaikkemme, että meillä viihdytään pitkään. Yhtiön kasvaessa uusia työtehtäviä muodostuu lisää, joka tarjoaa etenemisestä kiinnostuneille hyviä kehittämis- ja vaikutusmahdollisuuksia yhtiössämme myös kesätöiden jälkeen.

Palkkasi vaativuusluokka muodostuu kokemuksesi mukaisesti, jonka lisäksi palkkaasi tulee henkilökohtainen palkanlisä. Käytössämme on toimihenkilöille energiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimus, ja asentajille energia-, ICT- ja verkostoalan työehtosopimus. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja tarjolla on täydet viikkotyötunnit.

Rekrytointiprosessi ja -aikataulu

Kesätöiden ajankohta on toukokuusta syyskuulle, ja toivoisimmekin, että pystyt työskentelemään useamman kuukauden. Kerrothan hakemuksessasi käytettävyydestäsi sekä paikkakunnan, jolta haet töitä.

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy hoitaa hakemusten käsittelyn sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Työsuhde solmitaan ENP:n kanssa.

Haku alkaa 26.1.2023 ja päättyy 28.2.2023. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Päätökset kesän suhteen tehdään heti sopivien tekijöiden löytyessä.

Lisätietoja voit tiedustella Janne-Pekka Pesoselta: janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi, puh. 044 4914 588.

Onnea työnhakuun – toivottavasti saamme pian olla sinuun yhteydessä!
Www

https://ats.talentadore.com/apply/kesatyontekija-suunnittelu-tai-asennustiimiin-enp-oy/Da5XJD

Share