Opiskelijatöihin.fi

Partanen & Lamusuo Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.3.2023

Work type
Internships

Work duration
1 - 3 months

Work starts
sopimuksen mukaan

Salary
500 € / kk

Applying ends
31.3.2023

Work place address
Melankatu 30 70500, Kuopio

More information from
Hanna Kalliokoski, puh. 050 501 0506; Jaana Partanen, puh. 050 321 6313

Markkinointi- ja myyntiassistentti

Work description PARTANEN & LAMUSUO OY on kuopiolainen luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto. Suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Olipa kyseessä yksittäinen tila, julkinen rakennus tai koti tai kokonainen maisema, me Partanen & Lamusuolla olemme valinneet tehtäväksemme luoda ympäröivästä maailmasta harmonisemman, kauniimman ja toimivamman – pala palalta eheämmän.
Etsimme innostunutta osaajaa avustamaan yrityksen markkinointi-, tiedotus- ja myyntityössä. Työtehtävät koostuvat monipuolisista tehtävistä, esimerkiksi sisällöntuotannosta sosiaaliseen mediaan ja nettisivuille. Erityisesti pääset työskentelemään Palad-kalustemallistomme myynnin ja markkinoinnin parissa. Harjoittelujakson aikana työskentelet tiimimme yhdenvertaisena jäsenenä.
Toivomme sinulta heittäytymiskykyä ja luovuutta. Näet haasteet mahdollisuuksina kehittyä ja oppia uutta. Uskallat kysyä neuvoa ja antaa apua myös muille.
Arvostamme sujuvaa suomen kieltä sekä kykyä tuottaa sisältöä myös englanniksi. Graafisen suunnittelun ohjelmisto-osaaminen katsotaan eduksi.
Harjoittelun kesto sovitaan tapauskohtaisesti. Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen office@pa-la.fi 31.3.2023 mennessä.
Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit! Meihin voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa @partanenlamusuo ja @palad.fi. Katso myös esittelyvideomme: https://youtu.be/prK5s6a986I
Www

https://pa-la.fi

Share