Opiskelijatöihin.fi

Insinööritoimisto Kantelinen

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 6.1.2023

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
6.1.2023

Work place address
Jokikatu 7 80220, Joensuu

More information from
Outi Myttynen / krs02@academicwork.fi

Rakennesuunnittelija, Insinööritoimisto Kantelinen Oy, Joensuu / 100% etätyö

Work description Nyt on haku päällä Insinööritoimisto Kantelisella! Asiakkaamme etsii rakennesuunnittelijaa, jolta löytyy kokemusta betonirunkoisista elementtirakennuksista ja Tekla Structures-ohjelmasta. Rakennussuunnittelijana tulet työskentelemään osana tiivistä ja joustavaa tiimiä, jossa panostetaan työntekijöiden ammatilliseen kehitykseen. Jos sinulla on taustaa rakennusalalta ja etsit mahdollisuutta näyttää todelliset kykysi iloisessa porukassa, lue alta lisää ja jätä hakemuksesi jo tänään.

Kuvaus
Tutustu mahdollisesti uusiin ja hauskoihin kollegoihisi tämän videon kautta: https://youtu.be/SYIhcc3JZmM

Insinööritoimisto Kantelinen tuottaa palveluita pääasiassa rakennusliikkeille ja heidän painopisteensä on uudisrakentamisessa, erityisesti Itä-Suomen alueella. Työtä on kuitenkin mahdollista tehdä täysin etänä. Tehtävässä tulet tukemaan yrityksen kehitystä tietomallintamisen parissa ja kouluttamaan muuta henkilöstöä rakenne- ja elementtisuunnittelutehtävissä. Tarjoamme itsenäisen roolin, jossa on mahdollisuus kehittyä ja saada lisävastuuta, esimerkiksi oman tiimin parissa. Pääset myös aidosti vaikuttamaan projekteihin tuomalla omia kehitysideoitasi esille. Toivomme sinulta osaamista tietomallintamisesta ja erityisesti Tekla Structures-ohjelmasta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme
-Itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa mahdollisuus kasvaa tiiminvetäjäksi
-100% etätyömahdollisuuden
-Kannustavan ja joustavan tiimin

Työtehtävä
-Betonirunkoisten elementtirakennusten suunnittelu
-Toiminnan kehittäminen tietomallinnuksen parissa (Tekla Structures)
-Kouluttaminen rakenne- ja elementtisuunnittelutehtävissä
-Toimiminen vastaavana suunnittelijana projekteissa ja yhteyshenkilönä asiakkaan suuntaan
-Osallistuminen suunnittelu- ja työmaakokouksiin

Etsimällämme henkilöllä on
-Kokemusta betonielementtien suunnittelusta Tekla Structures ohjelmalla
-Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito

Työntekijänä olet
-Luotettava & vastuullinen
-Motivoitunut & kehityshakuinen
-Tiimipelaaja & omaat vahvat vuorovaikutustaidot

Muuta tietoa
-Aloitus: Sopimuksen mukaan
-Kesto: Vakituinen
-Sijainti: Joensuu / 100% etätyö

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Insinööritoimisto Kantelisen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Insinööritoimisto Kantelinen Oy on 2003 vuodesta asti toiminut rakenne- ja elementtisuunnittelutoimisto Itä-Suomen alueella. Heidän toimintansa perustuu vuosikymmenien kokemukseen uudisrakentamisen parista, rohkeaan uuden tiedon omaksumiseen sekä tinkimättömään asenteeseen palvella jokaista asiakasta rehellisesti parhaan kyvyn mukaan. Kantelinen kantaa vastuun suunnitelmistansa ja ylpeänä pitää kiinni maineestaan luotettavana ja toimitusvarmana yhteistyökumppanina.

Hae paikkaa osoitteessa: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/rakennesuunnittelija-insinooritoimisto-kantelinen-oy-joensuu--100-etatyo/15085956
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/rakennesuunnittelija-insinooritoimisto-kantelinen-oy-joensuu--100-etatyo/15085956

Share