Opiskelijatöihin.fi

Clevry

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 18.12.2022

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Mahdollisimman pian

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
18.12.2022

Work place address
Joensuu 80100, Joensuu

More information from
Suvi-Anna Salonen, suvi-anna.salonen@clevry.com

Mekaniikkasuunnittelija, kokoaikainen, Oucons Oy, Joensuu

Work description Oletko tiimityötaitoinen ja reipas tekijä, joka etsii itselleen mielenkiintoisia mekaniikkasuunnittelun työtehtäviä? Onko sinulla CREO-ohjelmisto-osaamista? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme Oucons Oy:lle mekaniikkasuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Joensuuhun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Clevryn kautta Ouconsille. Aloitus tehtävässä on joulukuussa 2022.

Tässä mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä pääset tekemään monipuolisesti metsäteollisuuteen liittyviä suunnittelu- ja ylläpitotehtäviä. Tulet myös työskentelemään osana tuotekehitystiimiä. Tämä työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien parissa!

Asiakasyritys
Comatec Groupiin kuuluvalla Oucons Oy:lla on kolmen vuosikymmenen kokemus kone- ja laitossuunnittelusta, mikä tekee heistä todellisen asiantuntijan. Oucons tarjoaa koneteknisiä suunnittelupalveluita teollisuudelle, erikoisalueena materiaalinkäsittelylaitteet; kuljettimet, syöttimet, siilot ja purkaimet sekä erilaiset teräsrakenteet ja teollisuuden kunnossapitoon liittyvä konetekninen suunnittelu. Heidän osaamisalueisiinsa kuuluu myös staattisten teräs- ja ristikkorakenteiden tekninen laskenta.

Ouconsin palvelut suuntautuvat laajasti eri teollisuudenaloille. Heidän toimintaperiaatteenaan on kiinteä yhteistyö ja joustava työnjako asiakkaidensa kanssa. Erityisen hyvin tämä toteutuu yhdistettäessä asiakkaan prosessitekninen tietämys Ouconsin suunnittelu- ja asennusvalvontaosaamiseen. Lisätietoja yrityksestä: www.comatec.fi/oucons-oy/

Pääasialliset tehtävät
- Mekaniikkasuunnittelu ja -ylläpitotehtävät

Odotamme sinulta
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. insinööri tai koneistaja
- Kokemusta CREO-ohjelmistosta ja sen käytöstä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- Hyviä tiimityötaitoja ja reipasta asennetta työntekoon
- Eduksi katsotaan osaaminen PDM-järjestelmistä sekä työkokemus koneasentajan tai koneistajan tehtävistä

Tarjoamme sinulle
- Mahdollisuuden kehittyä mekaniikkasuunnittelijana teollisuudessa
- Tilaisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta monipuolisista suunnittelutehtävistä
- Hyvän perehdytyksen
- Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
- Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 18.12.2022, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Suvi-Anna Salonen (suvi-anna.salonen@clevry.com).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.
Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Hae täältä: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/306106?hsLang=fi
Www

https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/306106?hsLang=fi

Share