Opiskelijatöihin.fi

Sumitomo SHI FW

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.12.2022

Work type
Full-time work

Work duration
6 - 12 moths

Work starts
01/2023

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
20.12.2022

Work place address
Relanderinkatu 2 78200, Varkaus

More information from
Niina Rantala, +358 (0)40 867 6151, niina.rantala@shi-g.com:

OSTOLASKUNKÄSITTELIJÄ

Work description OSTOLASKUNKÄSITTELIJÄ

Haemme ostolaskunkäsittelijää määräaikaiseen työsuhteeseen talousosastollemme Varkauteen. Talousosasto vastaa yhtiön kirjanpidosta ja raportoinnista. Talousosaston tehtäviä ovat yhtiön maksuliikenne, valuuttasuojaukset ja –kaupat, pankkisuhteet ja –takaukset sekä kassavirtaennusteet. Osaston tehtäviin kuuluvat myös myyntilaskutus sekä ostolaskujen käsittely.

Ostolaskunkäsittelijä toimii osana ostolaskutiimiä, huolehtien ostolaskujen tarkastus- ja hyväksymisprosessista. Tehtäviin kuuluu: ostolaskujen tiliöinti ja kohdistaminen ostotilauksiin sekä ostolaskujen kierrättäminen, laskumerkintöjen oikeellisuuden tarkastaminen projektien laskuvaatimusten ja verojen osalta, sekä varmistaa ostolaskujen kirjaamisen ajallaan.

Mitä odotamme sinulta:

- huolellisuutta ja numerotarkkuutta
- tiimityöskentely- sekä vuorovaikutustaitoja
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn, töitä hoidetaan kuitenkin tiimissä, joten tukea ja perehdytystä tehtävään on koko ajan saatavilla.
- tradenomin koulutus tai jo kokemusta omaava merkonomi
- englannin ja suomen kielen taitoa

Tehtävä alkaa tammikuussa 2023, tai sopivan ehdokkaan löydyttyä. Työsuhde on määräaikainen, ja se kestää elokuun 2023 loppuun saakka. Hae tehtävää 20.12.2022 mennessä.

YRITYKSEMME

Sumitomo SHI FW (SFW) toimittaa puhtaan energiantuotannon ratkaisuja ja palveluita, jotka edistävät hiilidioksidipäästöjen vähentämistä maailmanlaajuisesti. Toimimme yhteensä 20 paikkakunnalla 14 maassa. Ratkaisujamme ovat energian tuotanto biomassasta ja jätteestä, pitkäkestoinen energian varastointi, jätteiden kierrätys arvokkaiksi lopputuotteiksi, hiilidioksidin talteenotto, savukaasujen puhdistus, hukkalämpökattilat sekä palvelut toimittamiemme tuotteiden digitalisoimiseksi ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi maailmanlaajuisilla sähkö- ja teollisuusmarkkinoilla.

Tarjoamme asiakkaillemme kestäviä energiaratkaisuja useille teollisuudenaloille, kuten energia-, jäte-, kemikaali-, metalli-, sementti- sekä sellu- ja paperiteollisuuteen ja kestävien polttoaineiden valmistukseen. SFW:n maailmanlaajuinen menestys projektien toteuttamisessa perustuu 1 800 osaavan työntekijämme laajaan asiantuntemukseen ja kokemukseen.
Www

https://eiox.fa.em2.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/requisitions/preview/202

Share