Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.9.2022

Work type
Internships

Work duration
6 - 12 moths

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
30.9.2022

Work place address
- 70600, Kuopio

More information from
Marika Korhonen 050 340 5169

Energia- ja olosuhdehallinnan asiantuntijaharjoittelija

Work description
Haemme nyt AMK-opiskelijaa ASIANTUNTIJAHARJOITTELIJAKSI ISS HUB-energianhallintakeskukseemme Kuopioon.

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet.

Energianhallintakeskuksen asiantuntijanaharjoittelijana pääset kerryttämään kokemusta kiinteistöjen energia- ja olosuhdehallintaan liittyvistä työtehtävistä ja raportoinnista. Palat halusta kehittyä alan ammattilaiseksi, yksikkösi toimiessa tukenasi ja apunasi. Toimit tehtävässä myös itsenäisesti ja uskallat tehdä päätöksiä käytössä olevien tietojen perusteella. Työsuhde solmitaan määräaikaiseksi harjoittelusi ajaksi, jonka tarkemmasta kestosta ja ajankohdasta sovitaan erikseen. Harjoittelu on palkallinen ja kokoaikainen, työaikasi sijoittuu arkipäiviin klo 7–16 välille.

Tehtävä soveltuu hyvin opiskelijalle, jolla on talotekniikka-alan tuntemusta, kuten talo-, automaatio- tai energiatekniikan insinööriopintoja. Aiempi kokemus energianhallinnan ja kiinteistöautomaatiotekniikan parista katsotaan eduksesi. Työskentelyotteiltasi olet oma-aloitteinen ja aktiivinen. Toimit tuloksellisesti asiakaspalveluhenkisellä asenteella. Sinulla on kykyä omaksua uusia asioita ja toimintatapoja, joita hyödyntäen onnistut kehittämään työhösi liittyviä toimintoja ja prosesseja. Lisäksi olet yhteistyökykyinen verkostoituja sekä joustava tiimipelaaja. Tarvitset työssäsi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja. Teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.

Tarjoamme sinulle työharjoittelupaikan, jossa pääset soveltamaan oppimaasi käytäntöön. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään, itsenäisen tehtäväkentän, osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden uuden oppimiseen. Lisäksi tehtävässä on mahdollisuus tehdä tuurauksia myöhemminkin opintojen ohessa, kesätyöhön tai vakinaiseen työpaikkaan. Tule meille kerryttämään arvokasta työkokemusta energianhallinnan saralla sekä rakentamaan omaa ISS urapolkuasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marika Korhonen, puh. 050 340 5169.

Mikäli kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi ja CV oheisen linkin kautta pian, viimeistään 30.9.2022.
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/open_job_view.html?id=000041282&did=4200&lang=fi&jc=2

Share