Opiskelijatöihin.fi

GT Musiikkiluvat Oy /Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 2.10.2022

Work type
Full-time work

Work duration
1 - 3 months

Work starts
mahdollisimman pian

Salary
sopimuksen mukaan

Applying ends
2.10.2022

Work place address
Keilasatama 2A 02150, Espoo

More information from
Academic Work /krs03@academicwork.fi

WordPress-osaaja

Work description Hei sinä oma-aloitteinen ja kehityshaluinen WordPress-osaaja! Etsimme vahvistusta GT Musiikkiluvat Oy:n verkkokaupan uudistusprojektiin itsenäisten ja monipuolisten työtehtävien pariin. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään niin verkkosivujen, sisällöntuotannon kuin visuaalisen suunnittelun parissa ja arvostammekin toimeen tarttuvaa asennettasi, sekä hyviä WordPress-taitojasi. Mikäli sinä olet etsimämme henkilö, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus

Tässä tehtävässä tulet toimimaan verkkokaupan uudistusprojektissa ja pääasiallisesti työskentelet verkkosivujen parissa, hyödyntäen WordPress-sisällönhallintajärjestelmää. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu verkkokauppauudistuksen työstäminen, käännöstyöt, tiedon siirto vanhoilta nettisivuilta uudelle alustalle, sekä pienet sisällöntuotantoon liittyvät tehtävät. Pääset lisäksi tuomaan oman panoksesi verkkosivujen visuaaliseen suunnitteluun! Tämä työ tarjoaa joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn Suomessa ja voit työskennellä juuri sinulle sopivana aikana. Arvostamme kuitenkin joustavuutta, sekä mahdollisuuttasi osallistua esimerkiksi projektiin liittyviin palavereihin toimistoaikana.

Tehtävä on kokoaikainen lokakuun puoleenväliin asti, jonka jälkeen on mahdollista keskustella joko osa- tai kokoaikaisesta jatkosta.

Tarjoamme

- Monipuoliset työtehtävät joustavilla työajoilla
- Mahdollisuuden etätyöskentelyyn
- Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävä

- Verkkosivujen parissa työskentely WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä
- Vanhojen verkkosivujen sisällön siirto uusille sivuille
- Olemassa olevien tekstien muokkaaminen, sekä sisällöntuotanto
- Artikkeleiden julkaisu ja verkkosivujen päivittäminen
- Projektiin liittyvien palavereiden sopiminen, sekä niihin osallistuminen

Etsimällämme henkilöllä on

- Hyvät WordPress-taidot, sekä kokemusta WordPress-sivustojen käytöstä
- Hyvät kirjalliset taidot, sekä kyky tuottaa tekstiä
- Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
- Sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen sisällöntuotannosta, sekä visuaalisesta suunnittelusta.

Etsimämme henkilö on

- Oma-aloitteinen ja vastuullinen
- Halukas kehittämään omaa työtä
- Järjestelmällinen ja innokas työssään

Muuta tietoa

- Aloitus: mahdollisimman pian
- Kesto: 31.10.2022 asti, jonka jälkeen mahdollisuus keskustella jatkosta
- Sijainti: Espoo / etätyö
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

GT Musiikkiluvat Oy on Gramexin ja Teoston vuonna 2016 perustama yhteisyritys, joka vastaa taustamusiikkilupien myynnistä, markkinoinnista, laskutuksesta ja asiakaspalvelusta. Lupamyynnin lisäksi GT Musiikkiluvat auttaa kaikenkokoisia yrityksiä tunnetun musiikin hyödyntämisessä.

”Haluamme auttaa kaikenkokoisia yrityksiä parantamaan asiakaskokemusta ja viihtyvyyttä taustamusiikin avulla tuoden kaupantekoon uudenlaisen keinon vaikuttaa positiivisesti asiakkaan käyttäytymiseen. Tavoitteenamme on, että jokainen suomalainen yritys tiedostaisi musiikin tuomat monipuoliset mahdollisuudet.”
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/wordpressosaaja-gt-musiikkiluvat-oy-espoo--etatyo/15080748

Share