Opiskelijatöihin.fi

Outoplan Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.6.2022

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
30.6.2022

Work place address
Sorvaajapolku 3 70900, Toivala

More information from
Ari Tanskanen, puh. 040 536 5159

Rakennesuunnittelija

Work description Outoplan Oy on kotimainen teknisiä suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita tarjoava insinööritoimisto. Palvelemme ammattitaitoisesti teollisuutta ja julkista sektoria teknisessä suunnittelussa ja asiantuntijapalveluissa esiselvityksistä käyttöönottoon. Insinööritoimisto ConnAri Oy:n liiketoimintakaupan myötä palveluihimme kuuluu myös rakennesuunnitteluosaaminen.

Haemme kasvavaan tiimiimme RAKENNESUUNNITTELIJAA Kuopion toimistollemme.

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK/DI) sekä yli viiden vuoden työkokemusta rakennesuunnittelusta, tarjouslaskennasta ja projektijohtamisesta sekä Tekla-suunnitteluohjelmiston hyvää hallintaa. Työ vaatii tiimityöskentelytaitoja ja omatoimista työskentelyä asiakasrajapinnassa. Ongelmanratkaisukyky ja kehittämishaluinen asenne ovat myös edellytys onnistumiselle työssä. Työssä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme vastuullisen, joustavan ja asiantuntevan työympäristön, nykyaikaiset työkalut sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työtehtävät ovat monipuolisia, asiakaskuntamme on laaja ja työtehtävissä on mahdollisuus kehittyä. Työskentely on mahdollista toteuttaa osittain etätyönä.

Työpaikka täytetään sopiva hakijan löydyttyä. Hakuaika voimassa 30.6.2022 asti.

Hakemukset palkkatoiveineen ja lisätiedot:
Ari Tanskanen, puh. 040 536 5159 / ari@connari.fi
Www

https://www.outoplan.fi/

Share