Opiskelijatöihin.fi

Sick Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 18.6.2022

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Mahdollisimman pian

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
18.6.2022

Work place address
Vantaa 01620, Vantaa

More information from
Niina Isoranta / krs03@academicwork.fi

Myynti-insinööri, Sick Oy, Etelä/Kaakkois-Suomi

Work description Viihdytkö ratkaisukeskeisessä asiakastyössä ja välittävässä työilmapiirissä? Motivoiko sinua asiakkuuksien kehittäminen ja laadukkaan asiakaskokemuksen varmistaminen? Etsimme nyt myynti-insinööriä B2B-myynnin pariin teollisuus-, logistiikka ja prosessiautomaation markkinajohtajalle SICK OY:lle. Odotamme sinulta teknistä osaamista ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä tarjoamme vastuullisen ja itsenäisen roolin laadukkaiden tuotteiden parissa. Lue lisää alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä etenemme haussa heti potentiaalisten henkilöiden kohdalla!

Kuvaus
SICK konserni on yksi maailman johtavista anturien ja anturisovellusten valmistajista teollisiin sovelluksiin. Etelä- Kaakkois-Suomen alueella toimivana myynti-insinöörinä työskentelet teollisuus- ja logistiikka-automaation asiakkuuksien parissa rakentaen ja kehittäen pitkäaikaisia asiakassuhteita. Lopullinen myyntialue päätetään valittavan henkilön asuinpaikka huomioiden. Tyypillinen työviikkosi painottuu asiakastapaamisiin ja yhteydenpitoon, tarkoituksenasi kartoittaa ja tunnistaa asiakkaiden ongelmia ja tarjota heille parhaita mahdollisia ratkaisuja. Pääset vastaamaan koko myyntiprosessin elinkaaresta aina uusasiakashankinnasta asiakkuuksien ylläpitoon.

Tarjoamme
- Itsenäisen ja vastuullisen roolin
- Mukavat ja ammattitaitoiset kollegat sekä välittävän ja sitoutuneen työympäristön
- Kattavan koulutuksen tuotteisiin ja sovelluksiin

Työtehtävä
- Aktiivinen asiakastyöskentely
- Asiakkaiden tarpeiden kartoitus ja ymmärtäminen
- Ratkaisukeskeinen sovellusten ja palveluiden myyminen
- Uusien asiakkaiden hakeminen ja yhteistyön kehittäminen
- Budjettivastuu & myynnin kehittäminen

Etsimällämme henkilöllä on
- Soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi tekninen (automaatio-, elektroniikka-, sähkö- tai konetekniikan insinööri)
- Aiempaa työkokemusta teollisuudesta ja hyvää ymmärrystä tehdasympäristöstä
- Sujuva suomen kieli ja hyvä teknisen englannin kielitaito
- B-ajokortti
- Luotettava ja rohkea persoona asiakaslähtöisellä asenteella

Muuta tietoa
- Aloitus: Sopimuksen mukaan
- Kesto: Kokoaikainen & vakituinen
- Sijainti: Etelä/Kaakkois-Suomi. Alue muodostetaan valittavan henkilön asuinpaikka huomioiden. (Toimitilat Vantaalla/etätyömahdollisuus)
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä SICK Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
SICK konserni on yksi maailman johtavista anturien ja anturisovellusten valmistajista teollisiin sovelluksiin. SICK on teknologiajohtaja ja markkinajohtaja teollisuuden- ja logistiikanautomaatiossa kuten myös prosessiautomaatiossa. Yrityksellä on yli 50 tytäryhtiötä ja toimipistettä eri puolilla maailmaa. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee yli 10000 henkilöä ja yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 1,8 Mrd €.

SICK Oy Suomessa: Suomen tytäryhtiö on perustettu jo 1991 palvelemaan suomalaisia asiakkaita. Meitä on tällä hetkellä 42 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli yli 23 M€. Olemme kasvaneet erittäin voimakkaasti viime vuosina ja uskomme kasvun jatkuvan. Sick Oy on osallistunut Suomen Parhaat Työpaikat (Great Place to Work) kilpailuun kymmenenä vuotena ja sijoittunut sarjassaan kolmen parhaan joukkoon. Meillä viihdytään!
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/myyntiinsinoori-sick-oy-etelakaakkoissuomi/15072404

Share