Opiskelijatöihin.fi

HR Mentor Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.5.2022

Work type
Full-time work

Work duration
6 - 12 moths

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Elintarviketeollisuuden TES

Applying ends
31.5.2022

Work place address
Kallantie 19 70400, KUOPIO

More information from
Mervi Okkonen/050 555 9128

Tuotantotyöntekijä

Work description Eläinruokatehdas Lemmikki Oy: Tuotteissamme kotimaisten raaka-aineiden lisäksi valttia on korkea laatu, puhtaus ja erittäin hyvä maittavuus. Meille on ollut kunnia-asia valmistaa korkealaatuista luonnollista ravintoa lemmikeille jo yli 30 vuotta. Tehtaallamme työskentelee tänä päivänä lähes 40 työntekijää. Lemmikin tuotteet valmistetaan viimeisintä tuotantoteknologiaa hyödyntäen ja kokemuksen kautta olemme löytäneet tuotteiden valmistukseen parhaat reseptit ja toimintatavat. Olemme ylpeitä korkealaatuisista tuotteistamme.

Haemme Eläinruokatehdas Lemmikille TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviin kuuluvat lemmikkieläinruokien valmistus ja pakkaustehtävät. Edellytämme hyvää asennetta ja fyysistä kuntoa, tiimityötaitoja ja myös kykyä omaksua nopeasti uusia tehtäviä. Työtehtäviin annetaan hyvä perehdytys, joten aikaisempi kokemus tuotantotyöstä katsotaan eduksi mutta ei ole välttämättömyys.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on alkuun ainakin vuoden loppuun saakka, työsuhde kuitenkin tähtää vakinaistamiseen. Töitä tehdään kahdessa vuorossa; aamu- ja iltavuorossa jotka sijoittuvat klo 6-20 välille. Viikottainen työaika on 37,5 h/vko (7,5 h/päivässä) ja työsuhteessa noudatetaan elintarviketeollisuuden työehtosopimusta.

Olemme palkittu ja vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi
Www

https://ats.talentadore.com/apply/tuotantotyontekija/ZQpMJ8

Share