Opiskelijatöihin.fi

HR Mentor Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.5.2022

Work type
Full-time work

Work duration
6 - 12 moths

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Auto- ja kuljetusalan TES

Applying ends
31.5.2022

Work place address
Päivärannantie 10 70400, KUOPIO

More information from
Päivi Savolainen/050 555 9127

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Work description Kuljetus AJA Oy on luotettava ja ammattitaitoinen kuljetusliike vuodesta 1990, joka hoitaa kuljetuspalvelut koti- ja ulkomaan liikenteessä. Tarkat reittisuunnittelut ja logistiikka-osaaminen ovat hallussamme, tällöin pystymme hoitamaan asiakkaidemme tarpeet yksilöittäin.

Nyt haemme AJA-tiimiin runkolinjalle yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa aluksi määräaikaiseen, mutta vakituiseen työsuhteeseen tähtäävään työhön.

Kuljetuksemme ovat enimmäkseen elintarvikekuljetuksia, joten kalustomme on lämpösäädeltyjä. Reittinä Kuopio-Vantaa-Kuopio, joten pitää olla valmius autossa yöpymiseenkin.

Voit olla vasta aloittamassa työuraasi tai kokenut konkari, sillä kokemusta tärkeämpää meille on hyvä tiimihenki, asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot sekä omatoimisuus ja huolellisuus liikenteessä.

Miten hakuprosessi etenee? HR Mentor Oy hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn sekä ensimmäisen keskustelu- ja kartoituskierroksen. Tämän jälkeen Kuljetus AJA Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. Työsuhde alkaa aluksi HR Mentor Oy:n kautta.
Www

https://ats.talentadore.com/apply/yhdistelmaajoneuvonkuljettaja/m2Nrkm

Share