Opiskelijatöihin.fi

Clevry

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.5.2022

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
sopimuksen mukaan

Applying ends
29.5.2022

Work place address
Jokikatu 7 80220, Joensuu

More information from
Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Kaisa-Maria Rönn (kaisa-maria.ronn@clevry.com).

Rakennesuunnittelija, kokoaikainen, Insinööritoimisto Kantelinen Oy, Joensuu

Work description Etsimme sinua
Me Clevrylla haemme asiakkaallemme, Insinööritoimisto Kantelinen Oy:lle, Rakennesuunnittelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Joensuuhun. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työllistyt tehtävässä suoraan asiakkaalle.

Insinööritoimisto Kantelinen Oy etsii riveihinsä rakennesuunnittelijaa täydentämään suunnitteluyksikköään kokeneella rakenne- ja elementtisuunnittelijalla. Tehtävässä painopisteenä on betonirunkoiset elementtirakennukset sekä Tekla Structures -ohjelman vahva osaaminen. Tässä tehtävässä pääset tukemaan toimiston kehitystyötä tietomallintavan suunnittelun saralla (Tekla Structures) sekä kouluttamaan nuorempaa henkilöstöä rakenne- ja elementtisuunnittelutehtävissä Tekla Structures -ohjelmalla. Pääset toimimaan itsenäisesti projekteissa vastaavana suunnittelijana, toimimaan yhteyshenkilönä asiakkaan suuntaan ja osallistumaan suunnittelu- ja työmaakokouksiin.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa rakennustekniikan- tai rakennusinsinöörin opinnoista ja vähintään kolmen vuoden kokemusta rakenne/elementtisuunnittelusta Tekla Structures ohjelmalla betonirunkoisissa taloissa. Olet rohkea ja vastuullinen tiimipelaaja, joka tavoittelee ryhmän yhteistä etua. Päättäväisyys, jatkuva itsensä kehittäminen sekä sopeutuminen vaihtuviin olosuhteisiin ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä onnistumisessa. Tarjolla on mahdollisuus mielenkiintoiseen ja vaativaan työhön tiiviin sekä motivoituneen tiimin parissa!

Insinööritoimisto Kantelinen Oy

Insinööritoimisto Kantelinen Oy on Pohjois-Karjalainen vuodesta 2003 saakka toiminut rakenne- ja elementtisuunnittelutoimisto. Pääasiallinen toimintaympäristömme on Itä-Suomen talousalue ja uudisrakentaminen, mutta suunnittelemme kohteita myös muualle Suomeen. Tiiviissä ja motivoituneessa tiimissämme yhdistyvät kokemus ja kunnianhimo, ennakkoluuloton asenne uuden tiedon omaksumista kohtaan sekä joustavat yhteistyötaidot. Palvelemme asiakkaitamme ja toisiamme rehellisellä asenteella. Yhdessä pyrimme löytämään rakentajien yksilökohtaisiin tarpeisiin aina parhaiten soveltuvat kustannustehokkaat, käytännölliset ja kestävät ratkaisut. Parhaiten olemme tunnettuja vahvasta kokemuksesta betonielementtisuunnittelun parissa, mutta valmiutemme suunnitella myös teräksestä, puusta ja muuratuista rakenteista mahdollistavat meidän löytää jokaiseen projektiin parhaiten soveltuvat rakenneratkaisut.

Pääasialliset tehtävät
-Painopisteenä betonirunkoiset elementtirakennukset
-Toimiston kehitystyön tukeminen tietomallintavan suunnittelun saralla (Tekla Structures)
-Kouluttaminen rakenne- ja elementtisuunnittelutehtävissä
-Toimiminen vastaavana suunnittelijana projekteissa ja yhteyshenkilönä asiakkaan suuntaan
-Osallistuminen suunnittelu- ja työmaakokouksiin

Odotamme sinulta
-Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (rakennustekniikan insinööri AMK, YAMK, DI tai rakennusinsinööri)
-Rakenne- ja elementtisuunnittelukokemusta Tekla Structures -ohjelmalla vähintään kolmen vuoden ajalta betonirunkoisissa elementtikohteissa
-Ymmärrystä kuinka Tekla Structures -ohjelmassa määritetään piirustusasetuksia ja tuotetaan selkeitä suunnitelmia
-Hyviä ryhmätyöskentelytaitoja
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
-Mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn alan parhailla työkaluilla
-Pienessä, ketterässä ja matalahierarkisessa organisaatiossa pääset vaikuttamaan työelämään hyvin konkreettisella tasolla
-Työskentelyä viihtyisässä työympäristössä siistissä toimistossa, sekä mahdollisuus etätyöskentelyyn
-Pääset vaikuttamaan myönteisesti suomalaisen rakentamisen tasoon palveltaessa valtakunnallisesti suuria rakennusliikkeitä
-Mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten suunnittelutyötä tehdään ja minkälaista suunnittelupalvelua tarjoamme rakentajille – suhtaudumme avoimesti uusille ajatuksille ja työtavoille ja teemme aktiivisesti töitä paremman työarjen puolesta.

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 29.5.2022, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Kaisa-Maria Rönn (kaisa-maria.ronn@clevry.com).
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!
Www

https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/274445?hsLang=fi

Share