Opiskelijatöihin.fi

Itula Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.8.2022

Work type
Summer work

Work duration
1 - 3 months

Work starts
1.6.2022

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
31.8.2022

Work place address
Tyvitie 4 56510, Puntala

More information from
Hallintojohtaja Maarit Hyötylä, p. 0400 551517

KESÄTYÖNTEKIJÄ TALOUSHALLINTOON

Work description Haussa kesäksi joko tuleva tai nykyinen taloushallinon ammattilainen. Monipuolinen tehtävä muodostuu taloushallinnon reskontrien hoidosta ja erilaisista tukitehtävistä sekä taloushallinnossa että muiden osastojen tuessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta taloushallinon ja asiakaspalvelun tehtävistä ja/tai alan soveltuvaa koulutusta. Tehtävä soveltuu myös esimerkiksi kaupallisen alan opiskelijalle tai vasta valmistuneelle. Lisäksi sinulla on hyvä perusosaaminen digitaalisten (toimisto)työkalujen käyttämisestä sekä innostunut ja avoin asenne. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Parhaiten tehtävä hoituu lähityöskentelynä pääkonttorillamme Ruokolahden Puntalassa.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kartuttaa osaamistasi monipuolisesti taloushallinnon tehtävissä sekä tilaisuuden tutustua pk-yrityksen pyörittämiseen asiantuntevan tiimin tuella sekä mukavaa seuraa siinä sivussa.

Apukäsiä tarvitaan ainakin kolmeksi kuukaudeksi ajalla 1.6.-31.8.2022, mutta voit aloittaa jo aiemmin.

Kiinnostuitko? Hienoa - lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi pian, sillä aloitamme haastattelut välittömästi sopivien henkilöiden hakiessa tehtävää. Haku päättyy 13.5. klo 23:59.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Maarit Hyötylä, p. 0400 551517, parhaiten tavoitettavissa ajalla 2.5.–12.5. klo 15–16.

Itula Oy - Ihanteellisia lämpöolosuhteita yli 30 vuoden kokemuksella

Itula Oy on energiaa- ja ympäristöä säästäviin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut kotimainen yhtiö. Toimintamme lähtökohtana ovat laadukkaat tuotteet ja ratkaisut sekä vahva asiantuntijuus ja edelläkävijyys, halu tehdä paremmin. Kehittämiemme markkinoiden tehokkaimpien kattosäteilylämmitys ja -jäähdytyspaneelien myötä Itula on noussut alansa edelläkävijäksi ja Suomen johtavaksi kattosäteilyjärjestelmien toimittajaksi.

Tutustu meihin osoitteessa: https://www.itula.fi/

Hae paikkaa tästä https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1f56de76
Www

https://www.itula.fi/ajankohtaista/avoimet-tyopaikat/kesatyontekija-taloushallintoon

Share