Opiskelijatöihin.fi

Rakennusarkkitehti

Sex
Female

Ikä
20 years

School
Savonia UAS

Starting year
2023

Field of study
tekniikan ala

Specialization
Rakennusarkkitehti

Work fields seeking

Construction

Work areas seeking

Kuopio

Work types seeking

Internships, Summer work

Education
  • Tammerkosken lukio, ylioppilastutkinto, lukio, kuvataidelinja, graduated 2023
Work experience
  • Pesu-Nopsa, 5.6.2023 - 24.8.2023, Pesulan eri työt: pyykkien lajittelu, eri koneiden käyttö, puhtaan pyykin käsittely ja asiakaspalvelu
  • K-Supermarket, Torikeskus, 28.6.2021 - 9.7.2021, Monenlaisten tuotteiden hyllytys: kuiva-, kylmä-, pakaste- ja tuoretuotteet. Autoin asiakkaita löytämään tuotteita.
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Good
  • Swedish, Satisfying
Special skills

Computer skills
Perus Office-taidot, AutoCad ja Revit perusteet.

Profession related special skills
Minulla on voimassaoleva työturvallisuuskortti, B-luokan ajokortti ja hygieniapassi.

Additional text
Haen kesätöihin haalariharjoitteluun oppimaan rakentamisesta työmaalta käsin.

Sain kokemusta työmaalla työskentelyyn, kun osallistuin viikon ajan piharemonttitalkoisiin. Talkoissa pääsin näkemään ja kokemaan, millaista työskentely työmaalla on käytännössä. Työmaalla tehdyt työt avautuivat minulle opintojeni alettua uudella tavalla ja toisaalta tunnilla sai paremmin kiinni kyseisisiin työtehtäviin liittyvistä asioista, kun olin nähnyt ne jo käytännössä. Esimerkiksi patolevyt ja routaeristeet oli helpompi omaksua sekä ymmärtää niiden merkitys, kun niitä olin itse päässyt näkemään ja asentamaan paikoilleen. Haluaisinkin rakennustöihin oppimaan työtä tekemällä ja käytännön kautta, ja siten ymmärtämään yhä paremmin koulussa käsiteltyjä asioita. Käytännöntyö auttaisi minua oppimaan ja hahmottamaan yhä paremmin rakentamisen kokonaisuutta ja myös yksityiskohtia.

Käsillä tekeminen on ollut minulle aina luontevaa. Olen harrastanut käsitöitä jo pienestä lähtien ja tykännyt kokeilla aina erilaisia tekniikoita, joten toimeen tarttuminen ja uusien asioiden testaaminen eivät ole minulle ongelma. Olen saanut käsityöharrastuksestani taiteen perusopetuksen päättötodistuksen, visuaaliset aineet ja käsityö. Lukiossa olin kuvataidelinjalla ja suoritin kuvataiteen ja käsityön lukiodiplomin. Lisäksi ensimmäisen opiskeluvuoteni aikana Savoniassa olen päässyt suunnittelemaan ja tekemään useampaa pienoismallia ja rakennelmaa aina 10x10x10 mm puupalikoista noin kahden metrin arkkitektoniin asti. Opinnoissa olen käyttänyt puutyökoneita kuten pöytäsirkkeliä, vannesahaa, reunahiomakonetta, oiko- ja tasohöylää.

Olen järjestelmällinen ja toimelias, siksi pidinkin aikaisemmissa kesätöissäni erityisesti K-Supermarketissa hyllyttämisestä ja pesulassa pyykkien lajittelusta. Olen myös perusteellinen ja sinnikäs, joten pystyn tekemään vaativampia, tarkkoja ja toistuviakin työtehtäviä. Olisi mukava tulla tekemään ja oppimaan uutta. Olen käytettävissä elokuun puoliväliin asti. Hakisin töitä vähintään kuukaudeksi tai pidempään. Jatkan mielelläni keskustelua työhaastattelun merkeissä.

Ystävällisin terveisin
Sharon Lee

Contact
Errors    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check