Opiskelijatöihin.fi

Tradenomi

Sex
Female

Ikä
29 years

School
Savonia UAS

Starting year
2023

Field of study
Tietojenkäsittely

Specialization
Tradenomi

Work fields seeking

IT, Business

Work areas seeking

Iisalmi, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Maaninka, Pielavesi, Siilinjärvi, Vieremä

Work types seeking

Internships, Thesis work, Full-time work

Education
 • Oulun Ammattikorkeakoulu, Liiketalous (YAMK), Liiketoiminnan kehittäminen, graduated 02/2023
 • Savonia Ammattikorkeakoulu, Liiketalous, Taloushallinto, graduated 12/2017
 • Kiuruveden lukio, Ylioppilas, Ylioppilas, graduated 06/2013
Work experience
 • Itä-Suomen Yliopisto, 07/2018 - -, Myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, tutkimusrahoituksen budjetointi, seuranta sekä raportointi, tutkimushenkilöstön taloudellinen neuvonta
 • Itä-Suomen Yliopisto, 02/2018 - 08/2018, Työsopimusten valmistelu, työntekijöiden perehdyttäminen, yksikön palkkojen budjetointi, matkalaskut ja muut henkilöstöpalvelutehtävät
Language skills
 • Finnish, Native language
 • English, Laudable
 • Swedish, Good
 • Russian, Good
Special skills

Computer skills
Ohjelmointikielet:

C#: Suoritettu ohjelmoinnin perusteet ja käyttöliittymäohjelmointi kurssit
Python: Perusteet suoritettu
HTML, JavaScript: Perustason osaaminen.

Ohjelmistot ja työkalut:

PowerApps: Olen suunnitellut ja toteuttanut sovelluksia PowerAppsilla.
PowerBI: Olen käyttänyt PowerBI:a raportointiin Project Controllerina.
SQL Workbench: Olen opiskellut kyselyjä ja suunnitellut pienimuotoisia tietokantoja.

Unity: Perustason osaaminen pelikehityksessä.
Visual Studio, IntelliJ IDEA: Käytän molempia IDE-työkaluja opiskeluissani.
SAP: Olen työskennellyt SAP-ympäristössä ja käyttänyt sitä yrityksen liiketoimintaprosessien hallintaan.

Mepco, Raindance, ProHa, Bura, SoleTM, Miilu-raportointijärjestelmä, M2, Rondo: Olen käyttänyt näitä järjestelmiä nykyisessä työssäni ja osaan hyödyntää niitä tehokkaasti.
Office365: Olen päivittäin käyttänyt Office365:ää erilaisten asiakirjojen luomiseen, jakamiseen ja yhteistyöhön.

Kokemukseni ja monipuolinen osaaminen erilaisista ohjelmista ja työkaluista mahdollistavat tehokkaan ja monipuolisen työskentelyn erilaisissa projekteissa.

Profession related special skills
Vahvuuksiani ovat C# ja Python ohjelmointikielet, joissa minulla on vankka perustaso. Olen sitoutunut hahmottamaan päämäärän ja etenemään sinne askel askeleelta. Olen sinnikäs, suunnitelmallinen ja etsin ratkaisuja haasteisiin. Lisäksi olen intohimoinen oppimaan uutta ja kehittymään jatkuvasti.

Olen ollut mukana raportoinnin kehittämisessä, erityisesti järjestelmävaihdoksen aikana suunnittelemassa ja toteuttamassa raportointia. Minulla on kokemusta työskentelystä Itä-Suomen yliopistolla henkilöstö- ja talouspalveluissa. Tehtäviini kuuluvat muun muassa myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, tutkimusrahoituksen budjetointi ja seuranta sekä taloudellinen neuvonta tutkimushenkilöstölle.

Opiskelen Tietojenkäsittely AMK:ssa ja minulla on taustalla YAMK Liiketoiminnan kehittäjän että AMK Taloushallinnon Tradenomin tutkinnot. Vapaa-aikani mielenkiinnon kohteisiin kuuluvat muun muassa timanttimaalaus, neulominen ja kevyet strategialautapelit, pidän siitä, että niissä on jokin tavoite jonka pyrin saavuttamaan.

Olen innostunut uusista asioista ja kiinnostun erilaisista ihmisistä, sillä uskon että jokaiselta voi oppia jotain uutta. Olen avulias ja halukas jakamaan ajatuksiani ja kehittämisideoitani työyhteisön parhaaksi. Päivittäisessä työssäni käytän sujuvasti englannin kieltä. Tavoitteenani on kehittyä osaavaksi ohjelmoijaksi ja nähdä oma kädenjälkeni työssä. Haluan laajentaa osaamistani ja valloittaa uusia alueita tietojenkäsittelyn parissa.

Additional text
Haluaisin työskennellä ohjelmoinnin parissa, erityisesti koodaten ja luoden uusia sovelluksia sekä pelejä. Nautin koodaamisen tarjoamasta luovasta prosessista ja siitä, miten se mahdollistaa uusien ideoiden toteuttamisen käytännössä. Haluan jatkuvasti oppia ja kehittyä alalla, sillä ohjelmointi tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia ja haasteita.

Työnantajan tulisi valita minut, koska olen intohimoinen ohjelmoija, joka sitoutuu jatkuvasti kehittymään ja oppimaan uutta. Olen motivoitunut löytämään tehokkaita ratkaisuja, jotka voivat parantaa yrityksen toimintaa ja vaikuttaa positiivisesti sen tulokseen. Lisäksi minulla on kyky työskennellä itsenäisesti tai tiimissä ja olen valmis ottamaan vastaan uusia haasteita.

Know-how in the web: https://www.linkedin.com/in/eleonora-niskanen-1678a81b9/

Contact
Errors  You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

  User check