Opiskelijatöihin.fi

Tietotekniikan insinööri

Sex
Male

Ikä
22 years

School
Savonia UAS

Starting year
2022

Field of study
Tietotekniikan insinööri / Savonia ammattikorkeakoulu

Specialization
Tietotekniikan insinööri

Work fields seeking

IT

Work areas seeking

Kuopio, Siilinjärvi

Work types seeking

Internships, Part-time work, Summer work

Education
  • Kallaveden lukio, Ylioppilas, Ylioppilas, graduated 06/2021
Work experience
  • Rissala, 04/2020 - 08/2023, Maatilan eri työtehtävät
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Good
  • Swedish, Poor
Special skills

Computer skills
Minulla on jonkin verran kokemusta erityisesti ohjelmoinnista. Kielistä osaan käyttää hyvin reactia, html, javascriptiä, bootstrapp:iä, css, pythonia, c# ja java (JDK). Parhaiten osaan käyttää c#, koska olen käyttänyt sitä kaikista eniten projekteissani, missä olen ollut. Osaan myös tehdä jonkin verran backend koodia erityisesti node.js:llä, mikä siis liittyy reactiin. Ymmärrän myös peruskäsitteet datasta erityisesti SQL:stä ja käytän monesti koulutöissäni juurikin SQL-tietokantoja. Jonkin verran olen myös käyttänyt erilaisia testiohjelmia, joilla olemme pisteyttäneet tehtävät. Siinä samalla on tullut tutuksi erilaiset testiohjelmat, joita usein ajamme tehtävissämme. Erityisesti Pythonissa ja reactissa olen ajanut jonkin verran erilaisia testiohjelmia läpi, jotka on tosin tehty valmiiksi opettajien toimesta.

Profession related special skills
Olen suorittanut varusmiespalveluksen Kainuun prikaatissa saapumiserällä 2/21, ja kävin jälkialiupseerikurssin 1/22 saapumiserän kanssa. Olin koko kurssin priimus ja sain pysyvät laatat priimustauluille. Lisäksi kävin lääkintämieskurssin intissä.

Additional text
Haluaisin työskennellä erityisesti ohjelmoinnin parissa ja mieluiten Reactin tai c# kielillä, koska osaan ne parhaiten. Tykkään myös datan kanssa työskentelystä ja erityisesti SQL-tietokantojen, koska niistä minulla on eniten kokemusta. Olen mielestäni ahkera, monipuolinen ja halukas oppimaan IT-alaa, minkä vuoksi olisin mielestäni hyvä työntekijä. Tulen myös toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mikä auttaa erityisesti tiimityöskentelyssä, mitä on paljon erityisesti IT-alalla. Olen tehnyt alla olevasta linkistä osiot laskutushallinta ja asiakashallinta. Käytimme työssämme juurikin SQL-tietokantaa.

Know-how in the web: https://github.com/allubert/Mokkivarausjarjestelma

Contact
Errors    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check