Opiskelijatöihin.fi

Energiatekniikan insinööri

Sex
Male

Ikä
36 years

School
Savonia UAS

Starting year
2022

Field of study
Varkaus Energitekniikka

Specialization
Energiatekniikan insinööri

Work fields seeking

Energy, Technology, Industrial sector

Work areas seeking

Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Work types seeking

Thesis work, Summer work, Full-time work

Education
  • Savon ammattioppilaitos, Tietojenkäsittelyn perustutkinto, Järjestelmäasiantuntija, graduated 2008
Work experience
  • Savon Voima Oyj, 1/2023 - 1/2023, Harjoittelu
  • Savonia ammattikorkeakoulu, 3/2023 - 11/2023, Projektityöntekijä
  • Useampia, 2008 - 2023, Järjestelmäasiantuntija/myynti/tuotepäällikkö
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Good
Special skills

Computer skills
Minulla on vahvaa kokemusta myynnistä ja hyvä tietotekninen osaaminen, mukaan lukien Excel, Word ja PowerPoint. Lisäksi hallitsen piirtämisen, 3D- ja projektisuunnittelun perusteet. Maalämpöä olen myös opiskellut omasta kiinnostuksestani jo ennen koulun aloittamista.

Profession related special skills
Minulla on oma auto, tulityö- ja työturvallisuuskortit, sekä mahdollisuus liikkua helposti Kuopion tai Varkauden suuntaan.

Additional text
Olen 35-vuotias energiatekniikan insinööriopiskelija Savoniassa ja olisin kiinnostunut kesätöistä. Asun Leppävirran Paukarlahdessa ja olen tällä hetkellä opintovapaalla. Luonteeltani olen ulospäinsuuntautunut, positiivinen ja muut huomioon ottava täysjärkinen kaveri. Olen edennyt opinnoissani normaalia nopeammin ja valmistun insinööriksi tämän vuoden joulukuussa. rnrnTavoitteeni on saada kesätyöpaikastani opinnäytetyön aihe, joka hyödyttää myös työnantajaa. Toivoisin myös mahdollisuutta jatkaa työssä harjoittelun jälkeen, mikäli työpanokseeni ollaan tyytyväisiä. Koulun ohella olen työskennellyt Savonian energiatutkimuskeskuksella ja Savon Voimalla, kerryttäen kokemusta alalta. Voin lähettää ajantasaisen CV:ni kun otatte minuun yhteyttä.rnrnOlen avoin kaikille energiantuotannon, -talteenoton ja -jakelun tehtäville. Erityisesti minua kiinnostaa kehitys- ja suunnittelutyö. Olen valmis aloittamaan työt toukokuussa 2024. Olisiko teillä avoinna paikkaa minulle?

Know-how in the web: https://www.linkedin.com/in/antti-ville-pekkalin-01a1b7a0/

Contact
Errors    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check