Opiskelijatöihin.fi

Insinööri (AMK), tietotekniikka

Sex
Male

Ikä
34 years

School
Savonia UAS

Starting year
2022

Field of study
Tekniikan ala

Specialization
Insinööri (AMK), tietotekniikka

Work fields seeking

IT

Work areas seeking

Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Work types seeking

Internships, Part-time work, Summer work, Full-time work

Education
  • Savon ammattiopisto, Tietotekniikan osaamisala, Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto, graduated 2020
Work experience
  • Tieto ja Kone, 02/2018 - 02/2019, Tietotekniikan huolto- ja tukitehtävät, tarvikkeiden myynti
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Laudable
  • Swedish, Good
  • German, Satisfying
Special skills

Computer skills
Osaan ohjelmointikieliä kuten Javascript, C#, Python ja Java sekä moderneja web-kehityskirjastoja ja frameworkeja kuten React, Node.js ja .Net. Relaatiotietokannat kuten MySQL ja vähissä määrin myös NoSQL-kannat kuten Azure Cosmos DB ovat tulleet tutuksi. Olen opinnoissani tutustunut lisäksi Android-kehitykseen Kotlin-kielellä ja käyttänyt koneoppimiskirjastoja Pythonilla ja tehnyt IOT-ohjelmointia.

Profession related special skills
Olen pitkällä opinnoissani, vaikka aloitin tutkinto-opiskelun vasta 2022. Suoritin ennen tätä Savonian Code Academy-diplomikoulutuksen, jonka jälkeen pääsin suoraan sisään opiskelemaan tietotekniikan insinööritutkintoa. Olen käynyt jo melkein kaikki vaadittavat kurssit ja saanut näin jo runsaasti oppia ohjelmoinnista ja projektiluonteisesta työstä ja muista tietotekniikan alaan liittyvistä asioista, kuten tietoturvasta ja -suojasta sekä palvelutuotannosta. Olen suorittanut Foundation Certificate in Project Management -sertifikaatin Projektiammattilaiset PRY:n myöntämänä.

Additional text
Olen kiinnostunut ohjelmistokehityksestä. Vaikka olen tehnyt eniten web-kehitystä, olen kiinnostunut kaikenlaisista koodaus- ja ohjelmistokehitystehtävistä. Minulla on monipuolinen IT-alan koulutustausta, jonka aikana olen saanut ymmärrystä koodaamisen lisäksi mm. työasemien ja palvelimien asennuksista ja ylläpidosta sekä sisäverkkojen kaapeloinnista että verkkolaitteiden konfiguroimisesta. Minulla on kokonaisvaltaisesti osaamista, jonka päälle on hyvä rakentaa lisää. Olen nopea oppimaan uusia asioita ja minulla on hyvät vuorovaikutustaidot, joten tiimityöskentely sujuu hyvin. Olisin valmis sitoutumaan pitempäänkin harjoitteluun/työhön, eikä opinnäytetyökään ole enää kaukana.

Know-how in the web: https://github.com/AnttiPuurunen

Contact
Errors    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check