Opiskelijatöihin.fi

Tradenomi (Liiketalous)

Sex
Male

Ikä
21 years

School
Savonia UAS

Starting year
2021

Field of study
Savonia-ammattikorkeakoulu

Specialization
Tradenomi (Liiketalous)

Work fields seeking

Administration, Property management, Business, Communications

Work areas seeking

Kuopio, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus

Work types seeking

Internships, Summer work, Full-time work

Education
  • Etelä-Savon ammattiopisto Esedu, Rakennusala, Talonrakentaja, graduated 12/2019
Work experience
  • M&J Dynastia Oy, 23.05.2022 - Ei päättynyt, Rauhoitusneuvonta/Myynti
  • Rakennusliike R. Lempinen Oy, 01.06.2018 - 30.08.2021, Korjaus- ja uudisrakentaminen
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Satisfying
  • Estonian, Satisfying
Special skills

Computer skills
Omaan erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Minulle on opiskelun ohella tarttunut taitoja markkinoinnista sekä esimiehen tehtävistä. Minulla on hyvät it-taidot sekä osaan käyttää Microsoft-palveluita.

Profession related special skills
Tradenomin opinnot ovat antaneet minulle laajan teorian pohjan työuralle. Olen suorittanut mm. Englannin, Ruotsin, juridiikan, it-taitojen, talousmatematiikan, asiantuntijaviestinnän, kansantalouden, myyntityön, markkinoinnin, sijoitustoiminnan, talouden suunnittelun ja analysoinnin sekä asiakasymmärryksen ja yritystoiminnan analysoinnin kursseja. Olen mukana myös Savonia AMK:n y-tiimissä, josta minulle on tarttunut projektin johtajan taitoja ja paineensietokykyjä. Olen suorittanut varusmiespalveluksen ja omistan B-ajokortin.

Additional text
Haluan aina haastaa itseäni ja sen takia olen myös kiinnostunut kaikenlaisista työtehtävistä, mutta eniten olen kiinnostunut esimiehen-, myynnin-, kiinteistöalan ja markkinoinnin työtehtävistä. Minulle työpaikalla tärkeintä on hyvä ja rento työyhteisö, jossa työntekijä otetaan vastaan yksilönä. Kutsun itseäni moniosaajaksi, koska olen elämäni aikana kokenut kaikenlaisia työtehtäviä niin esimiehen, kuin myös työntekijän roolissa. Olen luotettava, avoin, huumorintajuinen, rento ja ennen kaikkea ahkera työntekijä, joka ei pelkää haasteita. Asenteeni työntekoa kohtaan on mitä parhain, koska tiedän, että mitään elämässä ei saa ilmaiseksi. Olen parhaimmillani, kun pääsen tekemään töitä ihmisten kanssa, mutta onnistun työssäni myös itsenäisesti.

Contact
Errors    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check