Opiskelijatöihin.fi

Muotoilija (AMK)

Sex
Female

Ikä
23 years

School
Savonia UAS

Starting year
2020

Field of study
Muotoilu

Specialization
Muotoilija (AMK)

Work fields seeking

Art and Culturee, Communications

Work areas seeking

Kuopio

Work types seeking

Internships, Part-time work, Summer work, Full-time work, Entrepreneurship

Education
 • Kainuun ammattiopisto, Kulttuuriala, audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto, Media-assistentti, graduated 2018
Work experience
 • TulkkausILONA Oy, 06/2022 - Nykyinen, Selkokuvitus, graafinen suunnittelu, palvelumuotoilun menetelmien käyttäminen brändin kehittämiseksi, saavutettava UI&UX suunnittelu.
 • Prime Sales Oy, 06/2021 - 08/2021, Myyntineuvottelija. Asiakkaiden kontaktointi, parempien sähkösopimuksien tarjoaminen.
 • Prime Sales Oy, 10/2019 - 08/202, Myyntineuvottelija. Asiakkaiden kontaktointi, parempien sähkösopimuksien tarjoaminen.
 • Osuuskunta Kainuun Kanerva, 08/2018 - 05/2019, Siistijä. Kotien ja liiketilojen siivoaminen.
 • Vegetarian Films, 02/2018 - 04/2018, Järjestäjä. Kuvaustiimin jäsen, käytännön järjestelyt kuvauspaikoilla, vastuussa kuvauspaikkojen turvallisuudesta ja siisteydestä, kulkuneuvojen ja eläimien huolehtiminen kuvauspaikoille.
 • Kuopion Muotoilun opiskelija Mutka ry, 01/2022 - 12/2022, Rahastonhoitaja ja jäsenvastaava. Vastuussa kirjanpidosta, talousarviosta ja laskuista. Kehitin jäsenyyksiä ja jäsenhankintaa.
Language skills
 • Finnish, Native language
 • English, Laudable
 • Swedish, Poor
Special skills

Computer skills
Adobe XD, Figma, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Premiere Pro, Canva, Miro, Microsoft Office ohjelmat

Profession related special skills
Opintoni suuntautuvat palvelumuotoiluun ja UI&UX-suunnitteluun. Näiden rinnalla olen opiskellut myös graafista suunnittelua ja brändin muotoilua.

Additional text
Hei! Olen Henna Leinonen, 3. vuoden muotoilun opiskelija, joka inspiroituu väreistä ja pienistä yksityiskohdista. Vahvuuksiani ovat ideointi, käyttäjälähtöinen suunnittelu ja kaunis visuaalinen suunnittelutyyli. Valmistun kevääseen 2024 mennessä. Työnäytteisiini voi tutustua osoitteessa: hennaleinonen.myportfolio.com. Osaamiseeni ja kokemukseeni kuuluu graafinen suunnittelu (esim. materiaalit painoon tai verkkoon, kuten esitteet ja sosiaalisen median materiaalit), brändin identiteetin suunnittelu (esim. logo, väripaletti, typografia, graafiset elementit), UI&UX-suunnittelu (esim. käyttöliittymän suunnittelu puhelinsovellukseen tai verkkosivulle), kuvittaminen ja palvelumuotoilun osaaminen (mahdollisuus käyttää palvelumuotoilun menetelmiä osana muotoiluprosessia). Etsin itselleni työtä kesälle 2023, mutta olen kiinnostunut jatkamaan työsuhdetta myös syksylle ja siitä pidemmälle. Kesällä voin tehdä työtä kokoaikaisesti. Minusta saatte hyvän lisäpaketin tiimiinne, joka viihtyy samassa työpaikassa pitkään. Työ voi olla lähityönä Kuopiossa, hybridityönä toisessa kaupungissa julkisten kulkuneuvojen päässä tai kokonaan etänä. Olen työskennellyt tiimin jäsenenä niin koulussa kuin työelämässä. Luova työ asiakkaan kanssa projektin alusta loppuun on minulle tuttua. Osaan jäsentää ideat ja konseptit asiakkaalle ja muulle tiimille, sekä tarvittaessa tehdä muutoksia palautteen mukaan. Olen itseohjautuva ja pidän kiinni aikatauluista, joten otan haltuun myös itsenäisen työskentelyn ilman ongelmia. Kerron itsestäni ja osaamisestani mielelläni lisää. Tutustu portfoliooni ja ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää! Löydät minut myös LinkedInistä. Sähköposti: henna.leinonen1@gmail.com

Know-how in the web: https://hennaleinonen.myportfolio.com

Contact
Errors  You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

  User check