Opiskelijatöihin.fi

Muotoilija

Sex
Female

Ikä
21 years

School
Savonia UAS

Starting year
2020

Field of study
Savonia muotoilu

Specialization
Muotoilija

Work fields seeking

Art and Culturee, Textile industry

Work areas seeking

Iisalmi, Kuopio, Leppävirta, Rautalampi, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus

Work types seeking

Internships, Part-time work, Summer work, Full-time work

Education
 • Ingmanedu, Kuvallisen ilmaisen perustutkinto, Graafisen suunnittelun osaamisala, graduated 2020
Work experience
 • Osuuskauppa Peeässä Emotion, 27.6.2016 - 8.7.2016, Työtehtäviini kuului kuorman purku, hyllytys, myymälän siivoaminen ja yleisilme. Tein myös muutaman esillepanon.
 • Osuuskauppa PeeÄssä ABC, 19.6.2017 - 30.6.2017, Työtehtäviini kuului ainoastaan S-marketissa työskentely. Purin kuormia, hyllytin ja siivosin. Hyllytin myös pakasteita, lisäsin aletarroja sekä kävin läpi päiväystuotteita.
 • Hongiston palveluasumisyksikkö, Varkauden kaupunki, 2.7.2018 - 22.7.2018, Työtehtäviini kuului avustavat työt kuten aamupalan valmistus sekä syöttäminen, ulkoiluttaminen, seurustelu, siivoaminen, sänkypotilaan avustaminen hoitajan kanssa, elektroniikka esineiden käytön avustus sekä muuttoapu. Sain hyvää palautetta työpanoksestani ja käytöksestäni niin asiakkailta kuin työkavereilta sekä esimieheltä.
 • Hennes & Mauritz , 25.5.2021 - 31.8.2021, Työtehtäviäni oli myynti, asiakaspalvelu, kassatyöskentely, kanta-asiakasrekrytöinti, tavaranpurku, esillelaitto sekä myymälän siistiminen. H&M kasvatti minusta myyjän, joka ei pelkää kiirettä ja painetta.
 • Lindex, 16.5.2022 - 14.8.2022, Työtehtäviäni oli myynti, asiakaspalvelu, kassatyöskentely, kanta-asiakasrekrytöinti, tavaranpurku, esillelaitto sekä myymälän siistiminen. Lindex opetti minulle alusvaatteiden myynnin, istuvuuden ja mukavuuden merkityksen.
 • Nanso Group, 12.12.2022 - 15.1.2023, Työtehtäviäni oli myynti, asiakaspalvelu, kassatyöskentely, kanta-asiakasrekrytöinti, tavaranpurku, esillelaitto sekä myymälän siistiminen. Nansolla työskentely antoi minulle vahvan kuvan siitä, mitä kanta-asiakas tarkoittaa.
Language skills
 • Finnish, Native language
 • English, Satisfying
 • Swedish, Poor
Special skills

Computer skills
Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Office 365, Adobe Dreamweaver, Clo 3D, piirtopöytä ja Wordpress.

Profession related special skills
Ymmärrän vaatteen kaavoitusta sekä mittatilaustyön kokonaisprosessia. Korkeakoulu opinnoissani kurssisisältöni on käsitellyt enimmäkseen teollista muotoilua, jossa opiskelemme erilaisia suunnittelumenetelmiä, materiaaliteknologiaa, ihmisen mittoja, 3D-muodin mahdollisuuksia sekä kiertotalouden mukaista vaatteen tuottamista.

Additional text
Minusta saisitte intohimoisen myyjän ja suunnittelijan, loistavan aikatauluttajan, joka omaa vahvan visuaalisen silmän ja rajattoman ideapankin. Aiemmissa työpaikoissani olen saanut palautetta nopeasta oppimistahdista sekä asiakkaiden rohkeasta ja luontevasta kohtaamisesta. Uskon, että idearikkauteni, työkokemukseni sekä uusi tietotaito muotoilun alalta olisi supervoima myyjänä sekä suunnittelijana.rnrnAktiivisuudestani, halusta toimia yhdessä sekä oma-aloitteisuudesta kertoo se, että olen toiminut vuoden muotoilun tutorina ja tämän jälkeen Mutka ry:n 2022 hallituskaudella tutorvastaavana. Päätehtäväni oli toimia tutoreiden puheenjohtajana, välittää infoa yhteisön sisällä sekä ohjata tutoreita toiminnassaan. Tutorvastaava huolehtii, että toiminta on tasa-arvoista ja laadukasta, tehtävän vastuu kasvatti minusta reilun projektijohtajan.

Know-how in the web: https://www.instagram.com/tunnelma_design/

Contact
Errors  You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

  User check