Opiskelijatöihin.fi

Insinööri

Sex
Female

Ikä
22 years

School
Savonia UAS

Starting year
2022

Field of study
Tietotekniikka/Savonia

Specialization
Insinööri

Work fields seeking

IT, Technology

Work areas seeking

Kuopio

Work types seeking

Internships, Part-time work, Summer work

References
  • Petteri Nurminen- Esihenkilö ja palvelupäällikkö, Alko Oy Puh. 0401620434
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Laudable
  • French, Laudable
Special skills

Computer skills
Ohjelmointikielet, perusteet: C#rnOhjelmointikielet, jotka opiskelun alla ja perusteet luultavasti kesöön mennessä hallussa: Java, SQLrnOhjelmat: Microsoft Visual Studio, IntelliJ, Krita, Microsoft Office- ja Google Office- ohjelmat. (Harjoittelun alla: MySQLWorkbench, MariaDB, Cisco Packet Tracer)rnMuut: (CCNA1 suoritettu kesään mennessä)

Profession related special skills
Hygieniapassi, B-ajokortti ja auto käytössä.rnSuorittamassa CCNA1 2023 keväslukukaudella.rnOhjelmistotuotanto-kurssi kevään 2023 aikana.

Additional text
Hei, olen Pan Tuononen! Olen avoin ja valmis oppimaan uutta. Järjestelmällisyys ja päättäväisyys ovat vahvimmat puoleni, enkä anna kömmähdyksien lannistaa minua. Olen luova ja nopea oppimaan, joten perehdyn helposti uusiinkin aiheisiin.rnrnHarrastan taiteita ja musiikkia: Piirrän, maalaan, soitan pianoa ja kitaraa sekä laulan. Nautin erityisesti asioista, joissa voin käyttää käsiäni ja teen usein käsityöprojekteja. Lisäksi pelaan video- ja lautapelejä mieluusti.rnrnKokemusta löytyy asiakaspalvelualalta Alkosta, mutta pärjään mainiosti muunlaisissa olosuhteissakin!

Contact
Errors    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check