Opiskelijatöihin.fi

Tietotekniikan insinööri

Sex
Male

Ikä
24 years

School
Savonia UAS

Starting year
2021

Field of study
Tekniikka

Specialization
Tietotekniikan insinööri

Work fields seeking

IT

Work areas seeking

Iisalmi, Kuopio

Work types seeking

Internships, Part-time work, Summer work

Education
  • Lapinlahden lukio, Ylioppilastutkinto, Kuvataide, graduated 2019
Work experience
  • ISS palvelut Oy, 10.6.2022 - 22.7.2022, Siivous
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Laudable
  • Swedish, Satisfying
  • German, Satisfying
Special skills

Computer skills
Osaan käyttää Visual Studiota, MySQL Workbenchiä ja HeidiSQL:ää. Minulla on myös kokemusta Githubin käytöstä. Hallitsen ohjelmointikielistä C#:ia, Javaa, html:ää ja JavaScriptiä.

Profession related special skills
-

Additional text
Olen täysin avoin kaikille mahdollisille, alaan liittyville työtehtäville, jotta saisin alasta mahdollisimman laajan näkökulman ja monipuolisia taitoja tulevaisuutta varten. Haen paikkaa harjoittelua varten noin 7-8 viikon ajanjaksolle. Jos olisi pakko valita, niin tällä hetkellä eniten kiinnostaa työskennellä Javan ja JavaScriptin parissa, sillä olen suunnittelemassa vapaa-ajan projektia, joka hyödyntäisi jompaa kumpaa kieltä ja lisäkokemus kielen parissa tukisi mielestäni oppimistani, mutta olen avoin kaikille uusille kokemuksille. Myös tietokantojen parissa työskentely on mieleeni.
Minä olisin hyvä valinta, sillä olen tunnollinen, oppimishaluinen, päättäväinen ja en pelkää uusia haasteita. Lisäksi minulta löytyy joustavuutta. Olen sellainen ihminen, joka ei pidä siitä, kun asiat jäävät puolitiehen vaan pyrin siihen, että vien tehtäväni loppuun saakka. Pidän siitä, että pääsen käyttämään koulussa oppimiani asioita käytännössä ja oppimaan sen kautta vielä lisää sekä vahvistamaan aiemmin opittua. Osaan motivoitua helposti ja työskentelen hyvin myös paineen ja stressin alla. Lisäksi olen yhteistyökykyinen ja tulen helposti toimeen eri ihmisten kanssa.

Contact
Errors    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check